Обезкосмявате ли си краката?

Тук всеки може да пусне анкета по въпрос, свързан с колоезденето, който го интересува, или да отговори по вече зададена тема.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 800 / 600 / 10

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Мар 09, 2006 1:30 pm

Айде и аз да се обадя. И аз съм английски възпитаник (1985-1990г.)- даже имам и медал за отличен успех - сребърен щото ми писаха 5 по машинопис в УПК-то:banghead:. По динамика на флуидите имам 5 (Хидро и пневмо техника, ЕМФ, ТУ - София (1991-1992г.)). Като спорт съм практикувал корабомоделизъм (класове F3E и F3V).
Толкоз с а[color=red]Ф[/color]тобиографията.
По въпроса за крайниците - жените ги предпочитам обезкосмени и обезпаразитени, а за мъжете не ми пука, щот нямам афининтет. А за намаляването на съпротивлението при колоездене в следствие на обезкосмяване не мога да взимам отношение - факт е че съпротивлението, приченявано от космите е пренебрежимо малко, да не говорим, че би могло и да има положителен ефект срещу образуването на вихри. Дето се вика - що пилетата не са голи?:bulb:. Та предлагам да ходите космати или кюсета само в зависимост от мерака на конкретната ви половинка/партньорка. Айде със здраве.:beer::beer::beer:
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Рейтинг: 2000

Мнениеот nikitzo » Чет Мар 09, 2006 3:09 pm

А шахматистито що не си бръснат главите тогиз?
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот Giggles » Сря Сеп 27, 2006 11:28 pm

Относно космите-колкото по-малко, толкова по-добре :) епилацията не е инквизиция :) и е оптимален вариант, бързо, лесно и дълготрайно. Иначе от бръснене не може да ти се промени структурата на косъма, все пак бръснарското ножче не е магическа пръчица :) а от фотоепилация може да останат неприятни изгаряния, ако не попаднеш на добър професионалист. Така че хващайте епилаторите :beer:
We dream it, we make it, we break it, we fix it, we create. We destroy.
Jake Burton
Аватар
Giggles

Рейтинг: 1257

Мнениеот ThuG_LifE » Сря Апр 25, 2007 10:12 pm

Хах прочетох 1вите две страници и след тва вече ме домързя :D
Са ако може малко да ме светнете , значи вчера за 1в път си бръснах краката (с бикчето :D ) шото почнаха да ме дразнят тия косми, та да ви питам добре ли съм напраил, смисъл че с бръснача съм ги махнал? А ако може ми кажете и ква е тая коламаска :dunno: Епилатор има майка ми и другия път мисля да и го гепа шото от прочетеното до тук разбрах, че с него е най-добре.. или греша?
Аватар
ThuG_LifE

Рейтинг: 1200

Мнениеот Admin » Чет Апр 26, 2007 11:28 pm

@Thug_LifE
Ти май са ибаваш! Ако е тъй, скоро ще се разбере и се готви за последствията :evil:

Ако пък случайно си сериозен, прочети всичките страници на темата и евентуално може да ти стане ясно. Макар че, какво да ти кажа, те дори жените не са на едно мнение кой начин е най-добър, ти искаш акъл от мъжете :D
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот LOWRIDER » Нед Апр 29, 2007 9:15 pm

аз по областите от краката които протекторите би трябвало да пазят имам толкова белези че малко косми растат. не ми се налага да ги бръсна ;)
страшно нема...ако има, файдъ нема
Аватар
LOWRIDER

Рейтинг: 1769

Мнениеот k0cTaHeB » Вто Май 01, 2007 1:36 am

Както беше писал Админ в един от началните си постове, че раните зарасват по-бързо при обезкосмени крайници.

Аз, преди да се сдобия с протекторите си доста честичко ми се случваше краката ми да преличат на нещо друго :^: . Имах охлузване, което зарастваше с пъти по-бавно заради космите, отколкото това, което ми беше на гърба. И двете поражения са от едно и също падане.

Има още един + в това да си епилираш/маскираш/бръснеш/стържеш/лазерираш и т.н. краката, а именно в това, че повечето пъти протекторите триейки се в космаците :^: скубят ужастно.
Изображение Интереса клати феса.
http://www.gravitamin.com http://chetaplusplus.com/
Аватар
k0cTaHeB

Мнениеот SpoileR » Сря Май 02, 2007 11:16 pm

Как ше обезкосмявате бе...(тая тема съм я пропуснал).

Нищо нема обезкосмявам... много по-добре е...

Така по-често си пера дреЙте...
:D
Последна промяна SpoileR на Сря Май 02, 2007 11:19 pm, променена общо 2 пъти
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот Antares » Пет Май 11, 2007 3:56 pm

Подмишници, от скоро започнах и корем и гърди...
За сега не карам толкова зверски ('боклучко' не ми го позволява), така че рани има рядко, по-често се саморанявам при ремонтите (когато тъпата отверка, с която си вадех външната гума се отплесна и ми отнесе парче от кожата)...
Както каза византийския император във филма "Хан Аспарух" - "господ наказва най-жестоко глупостта"...

Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот gada » Пет Май 11, 2007 4:35 pm

лично аз :D само 2 пъти кола маска ;) колкото да намалят :)

а тфа дето го четох с бръснача.....
@ThuG_LifE просто знай че след 2-3 дни ще си по зле и от.....котката ти :D :D
Изображение

nqmam net!!!
Аватар
gada

Рейтинг: 1223

Мнениеот lostrider@ » Нед Юни 24, 2007 1:41 pm

Да бе, дайте сега да си сложиме и по едни изкуствени цици, малко грим за повече аеродинамика и да питаме къде изчезнаха мъжете.. :D
Тия работи с бръсненето на крачетата, не са ми много ясни..Един мой братчед от малък се мъкнеше с момичетата повече отколкото трябва и май той остана единствения с бръснати крачка, от момчетата дето познавам..Егати, тоя извод не ми харесва.. :crap: Добре че не станах твърде близък с момичетата от блока и не споделях с тях колко приятно ми стой това бельо на дупето... :rofl: :rofl:
Аватар
lostrider@

Мнениеот Sp3c7r3 » Нед Юни 24, 2007 4:05 pm

Sp3c7r3=Hardcore 43v3R

Ник'фо бръснене :nono: Никъде :paperba: :D
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Рейтинг: 1695

Мнениеот bluskanie » Нед Юни 24, 2007 4:21 pm

Ами който иска да си ходи рошав и смърдящ - ОК. Ся... да си избръснеш краката е леко тъпа постъпка, но има други начини, които са подходящи.
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Sp3c7r3 » Нед Юни 24, 2007 5:21 pm

Ъъъъъ.. таковата.. освен лицето де :) Бтв това дали си смърдящ се определя от къпането, не от бръсненето/епилацията/коламаската и така нататък :popcorn: :D
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот Nymphetamine » Нед Юни 24, 2007 5:54 pm

Потта по срамните места е доста по-различна от тази по челото, примерно. Съдържа мазнини и вещества с доста по-неприятна миризма, която се зъдържа между космите, особено лятно време. Ето защо предпочитам от лицето до чатала да съм си обезкосмен. Два-три пъти в годината епилирам и краката, понеже не ми пречат космИте там толкова много.
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот bluskanie » Нед Юни 24, 2007 5:59 pm

Sp3c7r3 написа: Бтв това дали си смърдящ се определя от къпането, не от бръсненето/епилацията/коламаската и така нататък :popcorn: :D

Да се обзаожим ли? В това време ако си с косможилетчица се вмирисваш два пъти по-бързо, да не говорим как изглеждаш :) Просто окосмяването не е нужно на човека, само пречи :)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Sp3c7r3 » Нед Юни 24, 2007 6:04 pm

Да, прав си че се вмирисваш 2 пъти по бързо, вярно е :) Значи трябва да се къпеш 2 пъти по често :)
Прав си, че не е нужно обаче просто мързела си е голяма работа дамм :). А и има моми с различни вкусове... :crazy: А и жилетчицата можеш да и правиш прическа :rofl: :rofl:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот Nymphetamine » Нед Юни 24, 2007 6:19 pm

Sp3c7r3 написа:А и има моми с различни вкусове... :crazy:

За да го направиш заради момите, требе си голема путка.... Тва според мен си е личен избор и ако някоя мома ме накара да си завъдя косЪми или да си избръсна гърба, щот по я кефи, просто бих й показал вратата със съвета културно да напусне.
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот lostrider@ » Нед Юни 24, 2007 6:45 pm

bluskanie написа: Просто окосмяването не е нужно на човека, само пречи :)

А ти готов ли си да се обзаложиш, че окосмяването пречи?.. Да те пратим на Камчатка или Аляска, а? Мисля, че там ше побързаш колкото се може по- бързо да космясаш.. ;)

Да не съдим природата така лекомислено... :nono:
Аватар
lostrider@

Мнениеот Nymphetamine » Нед Юни 24, 2007 6:48 pm

Преди да ида на Камчатка ще си взема грейката и шубата.
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот lostrider@ » Нед Юни 24, 2007 6:48 pm

Nymphetamine написа:.... Тва според мен си е личен избор и ако някоя мома ме накара да си завъдя косЪми или да си избръсна гърба, щот по я кефи, просто бих й показал вратата със съвета културно да напусне.
:D :thumb:

Правилно..Културно. ;) :beer:
Аватар
lostrider@

Мнениеот lostrider@ » Нед Юни 24, 2007 6:49 pm

Nymphetamine написа:Преди да ида на Камчатка ще си взема грейката и шубата.

Успех... :thumb: После да разказваш как е минало, ей ... ;) :beer:
Аватар
lostrider@

Мнениеот Nymphetamine » Нед Юни 24, 2007 7:02 pm

Интересно, участниците в мисиите в Антарктида и дрън-дрън по космената покривка ли ги избират? Сигурно взимат само обилно окосмени с натурална жилетка, плетка тип английски ластик...?
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот bluskanie » Нед Юни 24, 2007 7:48 pm

Мхм, закво са ми косми, кат си имам дрехи? За 26 години не ми влязоха в полза, та сега ли? :rofl:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Nymphetamine » Нед Юни 24, 2007 7:50 pm

:rofl: :rofl:
Така де, няма да одим голи у Аляската, я. :)
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот Sp3c7r3 » Нед Юни 24, 2007 8:54 pm

Бе друго е да си имате космИ, квото щете да ми разправяте :)
Как така с лека ръка се лишавате от забавлението да си ги правите на фитили и да ги режете с нокторезачката :) :rofl: :evil:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Мнениеот MpaBka ABuaTop » Нед Юни 24, 2007 9:36 pm

пааа махам ги , само заради момичето , иначе не ми пречат :^:
"...Soul is shit! I sold my Soul for Rock'n Roll, Beach!"
Аватар
MpaBka ABuaTop

Рейтинг: 1677

Мнениеот lostrider@ » Нед Юни 24, 2007 10:24 pm

Nymphetamine написа:Интересно, участниците в мисиите в Антарктида и дрън-дрън по космената покривка ли ги избират? Сигурно взимат само обилно окосмени с натурална жилетка, плетка тип английски ластик...?

Начи, то като цяло, хумора е прекрасно нещо, ама като се замислиш...разбира се ако искаш де...до сега никой не се е показал като по- идеен и по- 'умен' от майката Природа...Аз върху това искам да си помислиш..
Това, че човека откакто го има, все некви бъзици се пробва да си прави с нея, не и е накривило много шапката.. Та идеята ми е, че заради некви тъпи модерни работи , сеш и се? (кат' бръсненето на краката и т.н. щото кожата е по гладка и гаджето ма ариесва повече, и мириша по- малко...), треа да се бръснеме сички и пак да се прайме на по- хитри от НЕЯ..ТЯ е рекла: Хората ша варат космати..РЕШИХ!!..Тя си знае що.....
Пък да те светна..щото аз не съм от най- модерните, чувал съм че миризмата на пот, при някои хора действа като афродизиак.. ;) А до колкото знам има и други предназначения....Не сме я зимислили ние с тебе.. ;)
Хас наздраве :beer: ..че са позапотих нещо :D
Аватар
lostrider@

Мнениеот Nymphetamine » Нед Юни 24, 2007 11:28 pm

Верно е, това, което казваш. Но замислял ли си се защо след вее повече от 200 години, негрите в Севера Америка, да речем, все още нямат гъста космена покривка като нас. Както и нос с висок корен, той също подобно приспособление, затопля повече вдишания въздух.
А космите си ги махам, щото на МЕН ми е по-комфортно така. Както казах, според мен само путьовците го правят заради жени... :)
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот EmZo » Нед Юни 24, 2007 11:31 pm

lostrider@ написа:
Nymphetamine написа:Интересно, участниците в мисиите в Антарктида и дрън-дрън по космената покривка ли ги избират? Сигурно взимат само обилно окосмени с натурална жилетка, плетка тип английски ластик...?

Начи, то като цяло, хумора е прекрасно нещо, ама като се замислиш...разбира се ако искаш де...до сега никой не се е показал като по- идеен и по- 'умен' от майката Природа...Аз върху това искам да си помислиш..
Това, че човека откакто го има, все некви бъзици се пробва да си прави с нея, не и е накривило много шапката.. Та идеята ми е, че заради некви тъпи модерни работи , сеш и се? (кат' бръсненето на краката и т.н. щото кожата е по гладка и гаджето ма ариесва повече, и мириша по- малко...), треа да се бръснеме сички и пак да се прайме на по- хитри от НЕЯ..ТЯ е рекла: Хората ша варат космати..РЕШИХ!!..Тя си знае що.....
Пък да те светна..щото аз не съм от най- модерните, чувал съм че миризмата на пот, при някои хора действа като афродизиак.. ;) А до колкото знам има и други предназначения....Не сме я зимислили ние с тебе.. ;)
Хас наздраве :beer: ..че са позапотих нещо :D

Баце, незнам как може да пишеш толкова глупости за толкова малко време ама....

Да те питам аз тебе, за какво носиш дрехи... модерни работи... природата дрехи също не е измисляла, що тогава не си се разхождаш по косми? Най-странно от цялата работа ми е, защо използваш тоалетна хартия като се изсереш? Бъди като кучето, прави го по "природосъобразен" начин.
Последна промяна EmZo на Нед Юни 24, 2007 11:32 pm, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
EmZo

ПредишнаСледваща

Назад към Анкети