Black cat написа:Я по-добре си карай така освен ако ти се дават 40-50лв. само за лека предавка.
П.С.
31 +
16 +
20 = 67лв + 5-6лв за монтаж -просто не си струва
И от мен едно нестандартно решение: Преди 2г. бях изправен пред същия проблем (само че на мен ми трябват високите скорости, не ниските), та тези 70 лв не бях навит да ги давам. Колелото ми беше с 3х6 скорости, и реших да сменям само задната зъбчатка с нова 7-ца, без каквото и да е било друго.
Идеята: губя мега-рейнджа и печеля 20% по-висока последна предавка(при теб е обратното) защото превключвателя ми е за 6 скорости. За смяна на дрейлора въобще и не се бях сетил.
Резултата: Настроих да се позват нормално всички 6 венеца без най-големия, на който уж нямаше да се минава, ама когато пробвах да мина на скорост 0-ва: стана!!! Само че на 0-ва скорост трябва да придържаш да не се върне на 1-ва, което не е проблем защото и без това на 0-ва се кара многооо бавно. С дрейлора който очевидно не е за мегарейдж нямах никакви проблеми. Скоро забелязах, че като съм на най-големия преден венец (48Т) и на най-големия заден (34Т) (това го правя редовно) дрейлора е много обтегнат, ама какво от това? 2 години е изкарал и всичко работи без проблеми.
Колко пари може да ти струва всичко?
макс 35лв ако си го правиш сам - малко по-малко. Трябва ти единствено ключ за развиване на старата зъбчатка (~2 лв) и нова зъбчатка с мегарендж, (моята май е
такава, каквото е писал колегата, а има и по-евтини от нея). Ако решиш да ти го сменят в сервиз да ти вземат 4, 5 лева както е писал колегата
П.П. колелото e Cross Paralax 2000
П.П.2 Търся магазин за нови Cross-ове в София, ако знаете някой различен от Метро, да драсне едно ЛС