ЗДР,
ЗАДНАТА МИ ОС СЕ КРИВИ. СМЕНИХ Я 2 ПЪТИ, НО ЯВНО ИМА НЕЩО КРИВО.. ИДЕИ? ИМАМ И ДИСК,ЗАДЕН, МОЖЕ ЛИ ДА Е ОТ НЕГО , АКО Е КРИВ?, ???
10Х
REVOLUCIQ написа:мини на 12
thekidtwist написа:Много ми е интересно как точно предлагаш да го направи,ако рамката просто е за обикновена ос.
URNEST написа:Ще използвам темата да попитам коя ос би издържала повече CR-mo плътна или куха от Formula главина.Сега съм с формулската, която е крива и се чудя дали да си остана така, защото скоро може да сменя главината или да сложа една плътна CR-mo.
Black cat написа:URNEST написа:Ще използвам темата да попитам коя ос би издържала повече CR-mo плътна или куха от Formula главина.Сега съм с формулската, която е крива и се чудя дали да си остана така, защото скоро може да сменя главината или да сложа една плътна CR-mo.
Дори плътната ос да е по здрава не ти препоръвам да я слагаш на рамката, дори и шайби до сложиш има риск да повредиш рамката
Black cat написа:thekidtwist написа:Много ми е интересно как точно предлагаш да го направи,ако рамката просто е за обикновена ос.
С пила
Каква ти е главина, рамката и колко тежиш ?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта