майче от едната страна има прожина а от др е маслен.доколкото знам и са ми казвали е така,за това питам васЕ че ХСМ-а не е ли с пружина и еластомери.Доколкото знам не е маслена.
Понеже си нов не си забелязал нещо, което трябва да посещаваш доста преди да почнеш да питаш!
Цък !
А по темата - Цък !
Честито ти ново колело!
Ако на лепенките пише XCM не е маслена, за да я почистиш и смажеш:
- отвърташ гайките на ботушите отдолу и махаш ботушите, преди това ако имаш ключе за тапите ги махни - ако не само отпусни пружините
- почисти ботушите и подпорите и ги намажи с грес, не прекалявай с греста
- слагаш пак подпорите в ботушите и завиваш гайките отдолу
Успех
И се старай да пишеш по-грамотно, ако можеш
Drag_Ontario написа:Ако на лепенките пише XCM не е маслена, за да я почистиш и смажеш:
- отвърташ гайките на ботушите отдолу и махаш ботушите, преди това ако имаш ключе за тапите ги махни - ако не само отпусни пружините
Успех
Така пише на лепенкитеМерси че ми обясни
Извинявай колега ама тука четох теми който имат по 1000 грешки и второто което е пишат на латинеца за това че аз съм един от примерните тука
Внимавай с "колегата", че има гадния навик да трие постове и да банваDrag_Ontario написа:Ако на лепенките пише XCM не е маслена, за да я почистиш и смажеш:
Успех
Така пише на лепенкитеМерси че ми обясни
Извинявай колега ама тука четох теми който имат по 1000 грешки и второто което е пишат на латинеца за това че аз съм един от примерните тука
Drag_Ontario написа:Извинявай колега, ама тука четох теми, който имат по 1000 грешки и второто, което е, пишат на латинеца за това че аз съм един от примерните тука
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта