info za zenith bikes

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

info za zenith bikes

Мнениеот big_air » Нед Юни 20, 2004 2:12 pm

imam edno kolelo ot dosta s predno oka4wane ama neznam nishto za markata mu "zenith" zvu4i nqkak rusko ama bih iskal ako nqkoi moje da mi kaje kakvo e i dali taq marka e hubawa she ssm mu blagodaren
big_air

Рейтинг: 1200

Мнениеот bestbg » Нед Юни 20, 2004 2:33 pm

На Слънчев бряг преди 2 години карах едно такова... ако не се лъжа май е немско... (не съм изобщо сигурен) ... неможах да го карам по яко пресечен терен да кажа как е , но нещо не ми хареса као задвижване (твойто може да е друго)
Аватар
bestbg

Рейтинг: 1819

Мнениеот Windstream » Нед Юни 20, 2004 2:33 pm

Не са руски, де да бяха - просто поредната "куча" марка евтини велосипеди. Имат няколко различни модела, като на единия вилката е много здрава и работи учудващо добре - има черни стоманени крака хванати към масивна алуминиева арка (обикновено лъсава но може и черна) с по 3 болта (2 нормални шестограмни и 1 ос за V-Brake) всеки, короната пък е матово тъмносива и също е доста масивна. Твоята вилка отговаря ли на това описание, ако не каква е (как изглежда)?
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот big_air » Нед Юни 20, 2004 7:49 pm

Ami az ne razbiram mnogo mnogo. vilkata e cqlata julta s nqkuv amortisior i ima lepenka chilly works i o6te edna s nqkaw nomer 256
big_air

Рейтинг: 1200

Мнениеот Windstream » Нед Юни 20, 2004 8:13 pm

Абе тази за която аз говоря и тя е "Chili Works", ама номера й май друг беше, пък и жълта никъде не съм я виждал... Sorry :(
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Назад към Архив