did написа:4getcredo написа::praying:
аз гласувам за прехвърляне на тая тема в моя форум за по-нататъшни дискусии.
+1 глас за умното предложение
did написа:4getcredo написа::praying:
аз гласувам за прехвърляне на тая тема в моя форум за по-нататъшни дискусии.
did написа:аз гласувам за прехвърляне на тая тема в моя форум за по-нататъшни дискусии.
BikeArea написа:Друг е въпроса защо ти и други като теб се хващате на въдицата и спорите с тях...
Brave написа:Абе какви гласове... Това да не са ви избори за евродепутати:(!:
Думата шестограН се пише така и точка. Ако ще всички потребители на този форум да смятат друго, то това няма никакво значение. Стига глупости.
За 1231283781239 път:
ШЕСТОГРАН идва от руски език. Значи нещо с шест граНици, а не нещо с шест грамици (каквото и да е последното).
ПЕНТАГРАМ идва от древногръцкото "πεντάγραμμον" където има две мю-та(μ), които са най-близо до М....
Nymphetamine написа:Гугъл намери за шестогран 16 страници, за шестограм...
Nymphetamine написа:П.П. Гугъл намери за шестогран 16 страници, за шестограм 20 страници, за инбус 6, шестостен няма да го коментираме.
bluskanie написа:Както ти е по-удобно, стига да представиш нещо, което си струва
did написа:bluskanie написа:Както ти е по-удобно, стига да представиш нещо, което си струва
http://www.ibl.bas.bg/lcons_bg.htm
Brave написа:did, какво мислиш, че ще постигнеш с това... Тука нещата стават с гласуване. Нищо, че от вчера съм дал телефона за справки, те хората още цяла страница си държат, че било по-готино да е шестограм...
Brave написа:Ахам. Преди около 1 година.
did написа:Само дето пентаграм не значи петоъгълник
Nymphetamine написа:did написа:Само дето пентаграм не значи петоъгълник
Тъй де, петостен... обърках се.
did написа:Nymphetamine написа:did написа:Само дето пентаграм не значи петоъгълник
Тъй де, петостен... обърках се.
я пак!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта