kagami написа:Мерси! А ти от къде разбра?
Antares написа:Вчера един велосипедист ми връчи този флайер, за съжаление не мога да го сканирам, за това пиша текста му:
"ВЕЛОШЕСТВИЕ"
"за велосипедни алеи, пешеходни зони"
15.05.2007, 18:00, Начало: Паметника на Съветската Армия
"Улиците принадлежат не само на автомобилите, но и на велосипедистите и пешеходците.
През последните години автомобилният трафик в градовете нарастна дотолкова, че въздухът, който дишаме, има вкус, цвят и мирис...вместо да е просто чист. Зелените площи, тротоарите и обществените места все повече се превръщат в паркинги и бензиностанции... вместо да има повече пространство и възхух за хората. Улиците са по-шумни, опасни и задръстени с автомобили... вместо да предоставят възможност за безопасно придвижване на пешеходци, велосипедисти и скейтбордисти.
Можем да се возим по-малко и да се движим повече, можем да шофираме по-малко и да дишаме повече, можем да уважаваме всички на пътя и да живеем повече.
ИЗБОРЪТ Е В НАШИ РЪЦЕ..."
www.zazemiata.org
www.bepf-bg.org
В случай, че не съм на работа, мисля да се включа в това шествие, макар и да не съм сигурен къде точно е въпросния паметник. Реших да споделя тази инициатива и с вас.
Antares написа:"ВЕЛОШЕСТВИЕ"
"за велосипедни алеи, пешеходни зони"
15.05.2007, 18:00, Начало: Паметника на Съветската Армия
В случай, че не съм на работа, мисля да се включа в това шествие, макар и да не съм сигурен къде точно е въпросния паметник. Реших да споделя тази инициатива и с вас.
dudala написа:И мен ме броите в шествието (нали точно на 15 нямаше да има гратски транспорт?) така че ще има цял ден возене с байка![]()
![]()
Redhat написа::offtopic:
Стачка няма да има. Бат Бойко е тропнал по масата днес.
matok написа:Здравейте,а велошествието в каква посока ще тръгне?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта