LOWRIDER написа:според мен може
зависи какво в нещото
устната кухина е свързана с носа така че мисля че може
Alpina написа:Главното което ме интересуваше е дали може да определиш вкуса нещо с миризмата на белина
did написа:
можеш ли само с помирисване да прецениш дали една чушка е лютива?
NovemberCharlie написа:Двата вида рецептори работят съвместно. Пригответе си кисело мляко с различни видове есенции и кажете на някой да ви дава с лъжица от различните микстури. Запушете си носовете и си затворете очите. Много трудно ще разпознавате какво ядете.
did написа:LOWRIDER написа:според мен може
зависи какво в нещото
можеш ли само с помирисване да прецениш дали една чушка е лютива?
LOWRIDER написа:според мен може
зависи какво в нещото
Alpina написа:Айде да кажа конкретната цел, понеже дори да не сте опитвали [(искренно се надявам), както и аз, да подчертая за да не останат съмнения], предполагам сте попадали на дискусии относно това, че доста жени определят вкуса на спермата, с миризмата на белина.
И една историйка от един познат.
По време на лекции преподавателя споменава, че вкуса на мъжката семенна течност е сладникав, тогава една негова колежка тръгнала да го контрира, че не е така и не се осеща вкус, а той отвърнал "Уважаема колежке, причината е, че рецепторите за сладко се намират на върха на езика, а не там, където е попадала тя, във вашата уста"![]()
![]()
Мъро написа:@axelmax, кърект.
Преди плануван орален секс е хубаво да се ядат банани и портокалиИ като цяло плодове, които имат естествени сладки вкусове.
EmZo написа:Аз съм чувал, че ...
did написа:готварска книга от столовата на Освиенцим или Аушвиц?
Ruckus написа:did написа:готварска книга от столовата на Освиенцим или Аушвиц?
Oсвиенцим и Аушвиц е едно и също място.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта