Преминавам към проблема. Не зная дали е от горепосочените два фактора, но сега колчето на седалката ми опира в частта на задната вилка, намираща се точно зад фтулките за шока. Ето и пик, за да се вдигне мъглата покрай нескопосаното ми описание:

След като прибрах кола нагоре няма проблем, но се чудя дали наистина тази пружина не ми е много мека и няма опасност да издъня шока от някой по-товарещ дроп. Информацията, която намерих за съотношение "карач kg : пружина lb" гласеше, че 500 либри са за крача с максимално телго 96кг. Аз съм 90 килогарама и би трябвало да се вписвам. Какво мислите за цялата история?(SPV системата е напомпана до максимума, препоръчан от производителя и съм завил регулиращия налягането бол до край)
Друг проблем е че преливника на шока е на малко разстояние от рамката. Свалих пружината при първото монтиране на шока и остават около 3-4 милиметра до удър при сгънато положение без да е поел омекотяващия тампон! Мисля, че това е по-добрата позиция за шока, препоръчителната. какъв ще е ефектът(негативен?), ако обърна шока, и достатъчно значителен ли ще е, за да оставя така?
10х