какво ще кажете за този фотоапарат?!

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот NovemberCharlie » Нед Май 13, 2007 6:09 pm

kaseres написа:
NovemberCharlie Пуснато на: 13 Май 2007 14:30 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ако приемем, че изборът се свежда между FZ 8 и Canon PowerShot S3 IS и не обръщаме значение на цената, кой е като цяло по-добър?

Canon e с по добрата шумоподтискаща система но FZ 8 e с по добра и силна оптика според мен. В края на краищата и двата апарата са много добри ,само трябва да избереш няма да сгрешиш . Хайде и да се похвалиш после ;) :agree:
dulbokia Пуснато на: 13 Май 2007 15:13 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Като цяло... най-добре е да си вземеш приличен апарат, но да ИМА ръчни настройки. Колкото повече ръчни настройки има - толкова по-добре.

колега dulbokiaне го примей лично ,но обърни внимание поне малко , и S3IS и FZ 8 имат пълен ръчен и автоматичен контрол -фокус ,контрол на блендата и скоростта на затвора,контрол на компенсацията и на интензитета на светкавицата,самостоятелен достъп до чувствителността (ISO) не малко неща с които ако свикнеш да контролираш снимките стават доста по живи ,ярки и различни отколкото просто да си щракаш Изображение
Май икономическите критерии ще си кажат думата накрая. :D. Офертата за Панасоника заедно с карта 1GB просто от всякъде бие Канона.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Рейтинг: 2000

Мнениеот dulbokia » Пон Май 14, 2007 1:56 am

Не знам какво да приемам лично... аз казах това, което и ти каза след мен...
Говоря по принцип кое е най-доброто в този ценови клас...
Колкото повече карам... толкова повече ми се кара.
Изображение
Аватар
dulbokia

Рейтинг: 1680

Предишна

Назад към Други