Емиии който е изпуснал премиерата и единствената прожекция в агента ...... няма да гледа филм ......
ddevil написа:/он ли е офф ли е нз вече-то топик не остана:Емиии който е изпуснал премиерата и единствената прожекция в агента ...... няма да гледа филм ......
![]()
![]()
Тва,че филма се е гледал и ще си остане само в сф не ми се иска да го коментирам просто,защото ако е истина ще е проява само на максималната тъпотия, която може да бъде направена![]()
Най-малкото не може да е истина,защото надали има толкова малоумни хора,които ще тръбят във форум,който се посещава не само от "столичани", че ще излиза нов филм,ала бала,трейлър пускат и в крайна сметка се гледа от "шепа" хора в тъмна стаичка в столицата?! Лично аз не мога да си го представя това за истина,не са малка фирма/магазин Bas/one distr. че да прави такива цигании стил ала битака.
ddevil написа:...Лично аз не мога да си го представя това за истина...
...просто,защото ако е истина...
...Най-малкото не може да е истина...
fhristo написа:Един въпрос за тези дето са в Сопот и са гледали вече филма: КАК БЕШЕ?
Huku^ написа:fhristo написа:Един въпрос за тези дето са в Сопот и са гледали вече филма: КАК БЕШЕ?
Според мен филма трабва да е супер щом чак в кино са го пускали и т.н![]()
![]()
Huku^ написа:какво напраихте с този филм бре
толкова време не съм чакал никога за филм ...![]()
![]()
Alien написа:Huku^ написа:какво напраихте с този филм бре
толкова време не съм чакал никога за филм ...![]()
![]()
Той мина и замина, приятелю.
axelmax написа:колко пари давате,за да го кача ?![]()
MalGaniS написа:Някой знае ли дали скоро ще излезе дългоочакваният филм ?
Защото вече нямам търпение
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта