Тея що не си.............
Според него е странно, че страна, която се е „родеела с фашизма и е го е практикувала“, днес е неразделна част от ЕС.
ЕС ще наказва само комерсиалното пиратство
РЕГУЛАЦИЯ Европейският парламент гласува в сряда на първо четене директивата на ЕС за въвеждане на единни наказания за нарушаване на интелектуалната собственост в страните членки. Според разпоредбите й на наказание подлежат само тези, които нарушават авторските права с търговски цели. По този начин депутатите съществено промениха предложения от Европейската комисия текст, който предвиждаше санкции и за пиратство за лични цели. Текстът на първата по рода си директива в тази сфера предвижда серия от наказания - от глоби до лишаване от свобода - в зависимост от сериозността на престъплението. Така например по-сериозните престъпления, извършени от престъпна групировка, ще се наказват с глоба от минимум 300 хил. евро, като е възможно съдът да постанови и до четири години лишаване от свобода. За престъпления с по-малка тежест директивата фиксира минимална финансова санкция от 100 хил. евро. Подпомагането или подстрекаването към пиратство също ще се счита за престъпление.
PtD написа:Опааа:
http://capital.bg/show.php?storyid=335037ЕС ще наказва само комерсиалното пиратство
РЕГУЛАЦИЯ Европейският парламент гласува в сряда на първо четене директивата на ЕС за въвеждане на единни наказания за нарушаване на интелектуалната собственост в страните членки. Според разпоредбите й на наказание подлежат само тези, които нарушават авторските права с търговски цели. По този начин депутатите съществено промениха предложения от Европейската комисия текст, който предвиждаше санкции и за пиратство за лични цели. Текстът на първата по рода си директива в тази сфера предвижда серия от наказания - от глоби до лишаване от свобода - в зависимост от сериозността на престъплението. Така например по-сериозните престъпления, извършени от престъпна групировка, ще се наказват с глоба от минимум 300 хил. евро, като е възможно съдът да постанови и до четири години лишаване от свобода. За престъпления с по-малка тежест директивата фиксира минимална финансова санкция от 100 хил. евро. Подпомагането или подстрекаването към пиратство също ще се счита за престъпление.
Ами сега? ГДБОП без работа ли ще стоят?
bluskanie написа:Малко си е пийнало момчето
Аз па спичелих зилена карта преди 10 минути...
Alien написа:bluskanie написа:Малко си е пийнало момчето
Верно ли бе?!!?!?!?!?!И к'во, ще ходиш ли?
bluskanie написа:Alien написа:bluskanie написа:Малко си е пийнало момчето
Верно ли бе?!!?!?!?!?!И к'во, ще ходиш ли?
Еми, братле, да! Бал съм го... след две седмици се женя и отиам в Ел Ей, си ебало капаците
halcor написа:http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2642§ionid=30&id=0007301
bluskanie написа:http://focus-news.net/?id=s1457 Александър Тасев - убит! Не знам вече кой ще се навие д стане президент на Локомотив Пловдив...
did написа:
"Тасев е известен като могъщ търговец на череши."
Явно бизнесът с череши на едро е опасно занимание в България
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта