chrome написа:и къде/кой по-точно е тоя вираж?
Става дума за тея на кулата

Krismars написа:chrome написа:и къде/кой по-точно е тоя вираж?
STOMANCHO написа:Секи има такива моменти , какво да се прави!!!![]()
Иначе днес и на мен ми се случиха гадни неща /е не точно на мен , но ги видях с очите си/:
Първо един френд сутринта падна и си разби веждата
После пък едни се спускаха от монцата с рикша и се размазаха , обръщаха се и един от тримата си счупи много гадно крака при капачката ,абе не беше за гледане.
chrome написа:Krismars написа:chrome написа:и къде/кой по-точно е тоя вираж?
не съм се качвал скоро там, за коя пътека става въпрос по-точно че не се сещам за подобен вираж?
Jabsco написа:RAM-FR написа:А мен интересува ли ме ?
Да.Защо?
едни се спускаха от монцата с рикша и се размазаха
някакъв дебил полял диска на друг дебил с КОКА-КОЛА иии след това първия позволил на втория да му го върне.
bikerider написа:chrome написа:Krismars написа:chrome написа:и къде/кой по-точно е тоя вираж?
не съм се качвал скоро там, за коя пътека става въпрос по-точно че не се сещам за подобен вираж?
Борисовата градина/телевизионната кула?
bikerider написа:chrome написа:Krismars написа:chrome написа:и къде/кой по-точно е тоя вираж?
Борисовата градина/телевизионната кула?
LOWRIDER написа:ае може и да сам преувеличил от асфалта ми изглеждаше много висок![]()
едния от виражите на кулата има продължение нагоре и почват едни листа
марто отиде чак там горе и се преби и аз след него за не го сгазя
Makintier написа:И аз съм ебаси каръка ,за 3 месеца си скъсах и трите официални панталона на между краката
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта