Сметките за тока в София ...

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Сметките за тока в София ...

Мнениеот screamBoy » Сря Май 16, 2007 3:16 pm

Както може би част от Вас все още не знаят, ЧЕЗ-Електро нямат пари да разпращат сметките за тока по пощата, както се е правило това винаги до сега, затова сметки не се пращат. Ако не се платят 2 поредни месеца тока се изключва и за да се включи наново се иска допълнителна такса от около 28лв (плюс изчистване на старите сметки).
Може да проверите колко дължите на адрес:
http://www.cezelectro.bg/clients.html
въвежда се абонатния номер (на старите фишове е нещо от сорта на AN xxxxxxxxxx намира се горе-ляво)
Тази ситуация е от 2 месеца насам, така че имате време до около 28-ми Май да проверите и платите - тези, които не са го направили вече.
Забавлявайте се ~~~
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот bluskanie » Сря Май 16, 2007 3:36 pm

В други градове отдавна е така... малко е тъпо да не получаваш сметки, най-малкото ако нянмаш интернет, трябва да звъниш, да питаш колко дължиш, та да не се окаже на място, че не ти достигат...

"нямат пари за пращане на сметки по пощата" :confused:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Рейтинг: 2000

Мнениеот Пища Хуфнагел » Сря Май 16, 2007 3:42 pm

Както може би част от Вас все още не знаят, ЧЕЗ-Електро се нанесоха в новопостроена луксозна офис-сграда на улица Раковски в София, диагонално на Френската гимназия. Тази ситуация е от 2 месеца насам, така че имате време до около 28-ми Май да потрошите част от лъскавата остъклена фасада на сградата - тези, които не са го направили вече.
Забавлявайте се ~~~
Аватар
Пища Хуфнагел

Рейтинг: 1200

Мнениеот Мъро » Сря Май 16, 2007 4:15 pm

Не се занимавайте с глупости... добавете си сметката в ePay.bg и се радвайте на спокоен живот :)
Тъй си плащам всички битови сметки, че и една за телефон дори. Страшно е удобно, като има ново периодично плащане - просто ти пускат един мейл за уведомление.
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот Alpina » Сря Май 16, 2007 4:42 pm

Аз пък искам да получа сметката, преди да ходя да си я платя, понеже има нещо много романтично според мен, да се редя на опашка за това.

Няма пък, така искам! (Тропна детето с краче)
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Назад към Други