PtD написа:Пища Хуфнагел написа:А такъв ли се чувстваш?
Чувствам си се аз. За мен това е достатъчно.
Ммм!

PtD написа:Пища Хуфнагел написа:А такъв ли се чувстваш?
Хммм...Можеш ли да го кажеш на немски?Пища Хуфнагел написа:PtD написа:Пища Хуфнагел написа:А такъв ли се чувстваш?
Ммм!Groupons-nous, et demain, L'Internationale Sera le genre humain!
axelmax написа:п.с. поредната безмислена тема
NovemberCharlie написа:Хммм...Можеш ли да го кажеш на немски?Пища Хуфнагел написа:PtD написа:Пища Хуфнагел написа:А такъв ли се чувстваш?
Ммм!Groupons-nous, et demain, L'Internationale Sera le genre humain!
bikerider написа:Ребята, давайте будим друзья!!!:rofl::rofl:
PtD написа:В този смисъл "горд съм, че съм българин" звучи малко като "горд съм, че карам каруца, а не автомобил ('щото нали тате и дядо бяха каруцари)".
bikerider написа:@PtD:
Всъщност, нека се върнем в началото. Думичката "горд" носи определени негативи, така е, признавам.
bikerider написа:@did, PtD: В България има немалко хора, които си нямат друго освен националната гордост. Какво бихте им препоръчали?
PtD написа:bikerider написа:@did, PtD: В България има немалко хора, които си нямат друго освен националната гордост. Какво бихте им препоръчали?
Бих им препоръчал да не се гордеят с принадлежността си към нация, която освен гордостта от принадлежност няма какво да им предложи!
Alien написа:Защото България е велика страна! Защото... ъъъъ... защото... ъъъ... БИЛИ сме на ТРИ морета!!!
CYBER написа:Alien написа:Защото България е велика страна! Защото... ъъъъ... защото... ъъъ... БИЛИ сме на ТРИ морета!!!
И голяма работа,сега сме нищоМного си зле
CYBER написа:Alien написа:Защото България е велика страна! Защото... ъъъъ... защото... ъъъ... БИЛИ сме на ТРИ морета!!!
И голяма работа,сега сме нищоМного си зле
PtD написа:Абе айде моля ви се, животът в България въобще не е чак толкова тежък, колкото се опитват да го изкарат. Пробвайте година-две в Индия и пак ще си говорим. Следователно живеенето в България пак не е кой знае какъв повод за гордост.
SpoileR написа:Остави я тая Индия... За да има прогрес
SpoileR написа:За да има прогрес, трябва да гледаме от тези които са по-добре от нас и да се стремим към по-добро.
bikerider написа:SpoileR написа:За да има прогрес, трябва да гледаме от тези които са по-добре от нас и да се стремим към по-добро.
Дефинирай "прогрес", "по-добре от нас" и "по-добро" и тогава говори какво трябва
'
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 14 госта