...до връх Ботев и обратно...

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Мнениеот JK » Пон Май 21, 2007 7:16 pm

agro написа:Кви са тиа 3 дни за ка4ване на ботев.Сме6но е.
:bigeyes:
хехе..кое му е сме6ното

да съм казвал че единственото нещо което искаме е само да се качим и да слезем до върха възможно най-бързо :nono:

самото изкачване е само един повод, близка цел, вдъхновение го наречи ако искаш, да покараме байкове из планината и да се разходим през колкото се може повече красиви места, да се накефим на колкото се може повече горски пътечки, да "подишаме" колкото се може повече чист въздух далече от града от тъпканицата от стреса, да съм заедно с приятелите си колкото се може по-дълго време, да се отдадем колкото може по-дълго време на любим спорт
още прични защо не е сме6но да изброявам ли? ...мога ;)

състезателите да си го качват и за 1 час ако могат/искат...ние просто сме почитатели
"Той трябва да отива непрекъснато все по-далече, там е единствената му страна"
Аватар
JK

Рейтинг: 1614

Мнениеот nicky bike » Пон Май 21, 2007 8:41 pm

:) не стана снимката с вариото и само това остана а пък иначе това е ястреб. :D

а за Ботев ние го умуваме може би за по нататък след тези дъждове ще има и кал и по тревата ще е трудно за каране.

Vitorino: Аз съм минавал този маршрут 3 пъти и затова казвам ,че 90% е каране. Вярно ,че е много технично и на места доста опасно. Местата с тикане са по почти всички дерета на няколко места от Баш Мандра надолу към Рай в началото по около 5 м. ;) а за теб съм сигурен ,че е било 90% носене. :rofl: :rofl: :rofl: нали знаеш ,че колелото не е да се подпираш на него.
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Рейтинг: 2000

Мнениеот vitorino » Вто Май 22, 2007 8:07 am

Ники, при изкачване сигурно е 95% каране в гората към х. Рай :nono: , от хижата към вр. Ботев, покрай Райското пръскало, е 100% каране :crazy: . Ти си майсторът :bowdown: , не е лесно......... нас ни остави.......щом на три пъти си го карал....... :offtopic:
vitorino

Рейтинг: 1372

Мнениеот SPA » Вто Май 22, 2007 3:44 pm

vitorino написа:Ники, при изкачване сигурно е 95% каране в гората към х. Рай :nono: , от хижата към вр. Ботев, покрай Райското пръскало, е 100% каране :crazy: . Ти си майсторът :bowdown: , не е лесно......... нас ни остави.......щом на три пъти си го карал....... :offtopic:

Рядко са срещаните "идоти" които биха тръгнали точно по този маршрут с колело. Мисля, че nicky bike имаше друго в предвид, но нека той си го уточни...
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот nicky bike » Вто Май 22, 2007 9:31 pm

Да бесумие е да се качиш от рай и към Ботев ако го прависш така по добре мини през тарзановата пътека поне носенето ще е по кратко.
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот vitorino » Вто Май 22, 2007 9:35 pm

:agree:
vitorino

Рейтинг: 1372

Предишна

Назад към Мероприятия - архив