Университета уви не е същата бира.

А пък за баловете и броенето...няма да коментирам.Само ще кажа,че на моя бал бях единствения(или май само още една персона от класа ми

Ех...
brokicho написа:Ето къде и аз да се похваляи аз избутах Математическата гимназия в Благоевград, да ви кажа честно имаше интересни моменти, но сякаш напрежението и някои учители съсипваха цялата радост от терзи доста интересни годинки
Alien написа:Ти си невменяем. СМГ беше супер-хипер-гига-лудница. А ФМИ е супер-хипер-гига тъпотия. Мноооого по-яко е в университета, думи нямам.
did написа::)
Просто един водовъртеж, в който влизаш за няколко дни щеш не щеш.
RAM-FR написа:Още 2 годининезнам да се радвам ли да не се ли ?
did написа::)
Интереса темичка.
Обикновено няколко години след някое "важно" събитие човек си спомня само хубавите му страни - нормална защитна реакция, за да не се побъркаш. Затова и на студентите все им се струва, че в училище е било по-яко, а на работещите - че в университета е било страшен купон... Не че не е вярно де
Обаче, сега като се опитвам полууспешно да се сетя дали е било яко преди 18 години на моя бал, удрям на камък. Явно въпреки няколкото дни на Пампорово, няколкото напивания и всичко останало, това не е било събитие, което да е чак толкова важно за мен, че да го свържа с някакви кой-знае какви емоции. Просто един водовъртеж, в който влизаш за няколко дни щеш не щеш. После излизаш и започваш да се сушиш
Приятно балуване на всички аборигенчета и умната с-та!
Demo 9 написа:дойде време за изпращанията и баловете... май аз съм първият![]()
![]()
И някой казаа:
ЕДНООО ДВЕЕ ТРИИ ЧЕТИРИИ ПЕЕЕТ ШЕЕЕСТ СЕДЕЕЕМ ОСЕЕМ ДЕВЕЕЕТ ДЕСЕЕЕТ ЕДИНАЙСЕЕТ ДВАНАЙСЕЕЕЕТ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
чакаме следващите вклювания по темата
Nymphetamine написа:трудностите, пречките, ядовете....всичко това ще ми липсва...
Morpher написа:Днес ми беше изпращането, а утре ми е бала...
Предусещам убийствени дози чалга, но все пак се радвам, че за първи път от 5 години насам сме единен клас!
До сега сме се карали, дърпали и дъфкали, но сега в последния месец сме като едно цяло!
Даже се събираме повече от 15 човека на училище...
Тази вечер малко релакс и утре ще има голямо отрязване![]()
Честит празник междудругото
На добър час на колегите(и на останалите)
Nymphetamine написа:Morpher написа:Днес ми беше изпращането, а утре ми е бала...
Предусещам убийствени дози чалга, но все пак се радвам, че за първи път от 5 години насам сме единен клас!
До сега сме се карали, дърпали и дъфкали, но сега в последния месец сме като едно цяло!
Даже се събираме повече от 15 човека на училище...
Тази вечер малко релакс и утре ще има голямо отрязване![]()
Честит празник междудругото
На добър час на колегите(и на останалите)
И при мен е същата ситуация.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта