Еххххх..... Красота за очитеRAM-FR написа:Тири-ри-РАМ
червеноCRAZY RIDER написа:Еххххх..... Красота за очитеRAM-FR написа:Тири-ри-РАМ
![]()
Само требваше на снимката да има и на @sharky рам-а и щеше да е като сфетофар снимката
did написа:RAM-FR, защо снимаш навън в облачно време, с нагласен баланс на бялото, като за снимане на лампа в закрито помещение?
Цветовете са ужасни! Отделяй по 10 секунди преди да снимаш за преглеждане на менюто на апарата, струва си! Освен това отдели няколко часа да прочетеш книжката на фотоапарата си.
Мързел такъв! Поне като позьорствате, правете си снимките като хората.
какво е телефончето ?RAM-FR написа:did написа:RAM-FR, защо снимаш навън в облачно време, с нагласен баланс на бялото, като за снимане на лампа в закрито помещение?
Цветовете са ужасни! Отделяй по 10 секунди преди да снимаш за преглеждане на менюто на апарата, струва си! Освен това отдели няколко часа да прочетеш книжката на фотоапарата си.
снимките са с телефоннооо да добра идея е да погледна баланса на бялото
I need money написа:какво е телефончето ?RAM-FR написа:did написа:RAM-FR, защо снимаш навън в облачно време, с нагласен баланс на бялото, като за снимане на лампа в закрито помещение?
Верно ли БЕ ?Shady™ написа:I need money написа:какво е телефончето ?RAM-FR написа:did написа:RAM-FR, защо снимаш навън в облачно време, с нагласен баланс на бялото, като за снимане на лампа в закрито помещение?
телефончето е с камера
I need money написа:Верно ли БЕ ?Shady™ написа:I need money написа:какво е телефончето ?RAM-FR написа:did написа:RAM-FR, защо снимаш навън в облачно време, с нагласен баланс на бялото, като за снимане на лампа в закрито помещение?
телефончето е с камера
ДАAlpina написа:Само аз ли не виждам смисъла да се цитира по-горно менние, освен ако не е само пасаж от него?
![]()
![]()
![]()
![]()
I need money написа:ДАAlpina написа:Само аз ли не виждам смисъла да се цитира по-горно менние, освен ако не е само пасаж от него?
![]()
![]()
![]()
![]()
МерсиKrismars написа::offtopic: Добре де толкова ли е трудно да спрете да прецаквате всяка втора темаАз дето съм в такав авъзраст, за която е нормално да правя простотий не го правя, а вие. Стига сега толкова отворете скайп и си пиешете там или по ИсиКю.
Сега по темата: Колелата са много хубави, ама ги пазете от завистливи хора
Shady™ написа:http://www.pinkbike.com/photo/255407/
Забележете кой е карача/галерията
thekidtwist написа:Shady™ написа:http://www.pinkbike.com/photo/255407/
Момчето е болно...
ОООО РАм ДиеиЧ 03 но как може с тази вилкаShady™ написа:http://www.pinkbike.com/photo/255407/
Абе аз ако бях щеше да ме е срам да ги покажа тия тенекии
JetLee написа:Е, как ще ги наредат там, нали половината са се качвали 5 пъти на Витоша, но затова пък на НДК всеки ден ходят!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта