мерси предварително
Миии MONSTER SUPER Tfirestarter написа:и аз това мислех да я сменям но първо исках да питам за вариант с смяна на пружините зада и оправя насечения ход
а иначе можете ли да ми препоръчате някоя вилка на горе-доло прилична цена за лек free ride че те първа навлизам в този спорт и чак толкова не съм запознат а и още карам по леко не чак толкова диво
Хмх тва е малко по-скъпо но виж Тукfirestarter написа::dunno: колко се може по танкана да се минето зависи сега лятото как ще върви работата ама най добре около 200 кинта а не да се исхвърлям на някаква за 2000
firestarter написа::dunno: не съм мн запознат с вилките и как мога да разбера зада ти кажа дали е овър или е нормал сайз и какво значи това иначе карам лек free ride
firestarter написа:Здравеите, искам да ви питам за хода на вилката ми, че е яко твърд и малък, а вилката е някаква ZOOM, ама нз точно кой, май някакъв В31, а искам да си ми е тя, че ме радва как се връзва с рамката, та към въпроса: когато я разглобих, видях, че от едната страна е с пружина, а от другатакуха, няма нищо и да ви питам дали ще стане да си зема две прожини, да сложа и от другата страна и да сменя от тази дето има и дали с тях ще се подобри и увеличи хода на вилката?
![]()
Мерси предварително!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 23 госта