THEZOGGO написа:Абсолютна класика, ненадминат филм от към ефекти
и актьорска игра.
PtD написа:Ахахахаха, кой е ненадминат, Марк Хамил ли?
kotka12 написа:респект към сагата
заради това, което беше за своето време
всъщност епизоди от 1 до 3
яко смучат
от 4 до 6 са култ
за времето си
screamBoy написа:т.е. 22 години в целия свят не са могли да направят по-добър филм ...
screamBoy написа:Но хубав, според мен например, не винаги означава грандиозен (от към ефекти)/зрелищен и т.н. ...
bikerider написа:@PtD: стара задачка-закачка - как е малкото/пълното име на Императора?
bikerider написа:изобщо дълбочината на сценариите на Лукас е меко казано впечатляваща (ако/когато се надникне в дълбокото).
bikerider написа:Но все още не съм видял дълбок и стойностен филм като Starwars - в него има за всички по нещо.
bluskanie написа:И за каква актьорска игра си говорим въобще??? Ми, че тоя Харисън Форд да не е нещо особено? Или па оная принцесата? Смехория,брат.
bikerider написа:Ненадминат не заради актьорите (блааа)
bikerider написа:@PtD: дефинирай "провал"минусов баланс?
bikerider написа:Хе-хе
а според Лукас не бил провал
PtD написа:bikerider написа:Хе-хе
а според Лукас не бил провал
Лукасова дефинция за провал: В джобчето ми не дрънкат семки и бонбонки.
bikerider написа:И аз съм на мнение, че филма остава ненадминат. Ненадминат не заради ефектите, не заради актьорите (блааа), не заради стрелбите. Заради съвсем други неща. Което не значи, че вече няма по-хубави филми от него.
did написа:Колко икономии от дъвки турбо се налагаше да се правят
NovemberCharlie написа:В битката за билети ми беше грубо отпран ръкава на тениската.
did написа:NovemberCharlie написа:В битката за билети ми беше грубо отпран ръкава на тениската.
тц тц тц...
Трябвало е да ти го отпорят по-нежно.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта