На нас вчера ни беше изпращането и определено беше яко.
Днес малко релакс, довечера пък е бала на жената... като цяло тия дни е здрава еуфория

kapitango написа:Събуди спомени тази тема. Сякаш вчера беше 1994. Слави Трифонов изпя няколко песни (тогава беше с дълга коса на опашка) под акомпанимента на Маестрото. Ако знаех, че ще станат толкова известни щях да си направя снимки с тях. След това пяха Георги Христов и Росица Кирилова. След това аклохола взе надмощие.......канабис и отпуснали се съученички. Ех спомени, за какво са ми тез спомени. Истината е в настоящето.
Demo 9 написа:абе я марш да пиеш бее
Shady™ написа:....Това го правих само за да не изглеждам като дърво " с дамата на бала"![]()
А и това че бях с костюм.......
Fenixxx написа:аз очевидно съм имал късмета в класа ми да няма толкова чалгаджии....то и преди 3+ години като цяло бяха по малко чалгаджиите =) тва си е кофти
did написа:Fenixxx написа:аз очевидно съм имал късмета в класа ми да няма толкова чалгаджии....то и преди 3+ години като цяло бяха по малко чалгаджиите =) тва си е кофти
... а преди 18 години бяха още по-малко
Shady™ написа:did написа:Fenixxx написа:аз очевидно съм имал късмета в класа ми да няма толкова чалгаджии....то и преди 3+ години като цяло бяха по малко чалгаджиите =) тва си е кофти
... а преди 18 години бяха още по-малко
Editor написа:В Радисън нямахме проблем с чалгата напиването и сбиванетоминахме без такива инциденти и всичко беше като по вода като изключим моментите на раздяла
![]()
иначе беше невероятна цялата нощ
Editor написа:Знаеш че и аз по принцип никак не слушам чалга...както и да е имаше точно 3 "парчета" ако мога така да ги нарека ...изтърпях ги някак сиимаше много техно там няколко човека направихме лудница на денсинга
заболяха ме краката от новите обувки ...1 час не съм спрял да танцувам .беше много яко ! никога няма да забравя тази нощ
Shady™ написа:Editor написа:Знаеш че и аз по принцип никак не слушам чалга...както и да е имаше точно 3 "парчета" ако мога така да ги нарека ...изтърпях ги някак сиимаше много техно там няколко човека направихме лудница на денсинга
заболяха ме краката от новите обувки ...1 час не съм спрял да танцувам .беше много яко ! никога няма да забравя тази нощ
A aз имах точно 3 парчета НЕ чалга(по хронологичен ред):
-"Един неразделен клас" - когато влезнахме (към 8:15)
- Веднага след горната няква песен дето и чух само първите 40 секудни и прехвърлиха на чалга..даже припева нечух...
- "Един неразделен клас" ПАК към 11:45
Другото не искате да знаете какви ЪНДЪРГРАУНД хитове на БГ ЧАЛГА сцена чух и дори РЕМИКСИТЕ им ...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта