Мерсиии!:beer:
[/quote]

Reactor написа:Там сме.Някой знае ли от кога стартира записването за обиколката?
Reactor написа:HepBeH_XaMcTep написа:Когато се разбере, ще има информация, споко
Прав си,ще чакаме..
ACID BURN написа:Извинявам се, но някои ще ми отговори ли на моя въпрос?
airborneone написа:Планинската застраховка за тази година е 30 лв. (минимум) и включва разходи до *1000лв (това не съм 100% сигурен ще проверя ако има нещо ще се поправя).
airborneone написа: Мисля че нормалната включва издирване с кучета до 3 дни. ОТ тази година за "нормалната" полица се включват само планините със зимни курорти(Витоша, Рила, Родопите, Пирин), за другите не съм питал как точно стои въпроса. В 30лв не се вклюва използване на хеликопрет (там мисля че мин премия трябваше да е 90лв).
Принципно едно от копията трябва да е в теб, за да не ти искат пари (ПСС) , ако си го забравил плащаш кеш , след това си търсиш парите от застрахователя.
airborneone написа: За състезания (не съм 100% сигурен) мисля че има застраховка , която се вклюва в таксата (поне за застраховка "живо" не важи в състезателни условия /изключен риск.
Сега ще звънна и ще питам
ACID BURN написа:ok thanks.А аз не искам за цяла година ,защото имам в училище.Тя незнам каква е, но е застраховка.А и не бих дал пари за цяла година, защото не съм винаги в планината.А за самото състезание не се вклучва застраховка от това ,което видях за миналата година дано сега да има.
F1-MAN написа:Преди 5-6 дена звънях и ми казаха, че ще бъде на 30 Юни
Spurs написа:Reactor написа:HepBeH_XaMcTep написа:Когато се разбере, ще има информация, споко
Прав си,ще чакаме..
Може и да дойда...ако не приятно изкарване...
F1-MAN написа:Преди 5-6 дена звънях и ми казаха, че ще бъде на 30 Юни
THEZOGGO написа:Ще се наложи май да сменям гуми, че с 2.5 на твърдака ммм бая трудна работа, особено нагоре![]()
![]()
THEZOGGO написа:Ще се наложи май да сменям гуми, че с 2.5 на твърдака ммм бая трудна работа, особено нагоре![]()
![]()
jivkonik написа:Калта преди язовира е МАЗНА, ГЪСТА и ЛЕПКАВА целогодишно, сложете тънки гуми, за да имате по-голям просвет при рамката и вилката. Въпреки, че е надолно се наложи да си нося келото, от кал беше блокирало и не можеше да се движи!!!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта