Halo 2 for Windows Vista батка

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Halo 2 for Windows Vista батка

Мнениеот Alien » Пон Юни 04, 2007 12:42 am

Сега. Аз по принцип съм Майкрософт фен. И Виста фен. И Хейло фен. Ама тука ще храня. Много.

Историята почна оттам, че се сетих, че Хейлото излиза на 22ри май, а че вече е 18ти, а аз дори нямам Виста. Ок, демоноид.цом, сърчвам Виста х64 (епа това Конро за кво ми е иначе?), оп ето една пърмънентли активирана. Даунлоуд. Няма да коментирам колко ми отне. Ужасно много. Турих я, тръгна безотказно, суперско. Няма драйвъри за Аудиджито - нииищо, я съм ентелегентен и си изтеглям последните за X-Fi, в които се оказва, че има и за Аудиджи, по-нови дори от официалните за Аудиджи. :) Кретения. Нооо как да е. Пускам Хейло 2. Пак от Демоноид. Отново няма да коментирам колко ми отне. Изтеглило се е 4 минути преди да седна на компютъра, преди около час и малко. Ебаси късмета. Викам си - на добре ще да е. Рестарт, за да пусна Вистата и зеееееми "operating system not found"... wtf's going on?! Аз и без това имам проблеми нещо с ХР -то, рестартира ми се нонстоп, но това предполагам беше от зверския клок, който бях направил на всичко. Е, после го бях върнал на стандартните честоти, ама сега това ми скри шапката. Викам си - край, оттече работата. Е, 24 секунди по-късно се сетих, че имам сложено УСБ в компютъра, та от това ще да е. Махам го и тръгна. Баси якото. Пускам Виста. Инсталирам Демон Тулс х64. Маунтвам Хейло...

Появява се неговото меню. Огромен бутон "ПЛЕЙ ХЕЙЛО 2", отдолу по-малък "Инстол Хейло 2"... очевидно избирам второто. Нямам намерение да играя и да ми насича, докато инсталира тъпата игра. Що за дебилизъм?! Но цъкайки на Хейло 2 натискам и Ентер, не си спомням що вече, той го запомня и... абе с две думи се оказа, че все едно съм цъкнал Плей... кретения до шия. Ок, почвам. Насича зверски началното филмче. Явно копира от ИСО -то, което е на ХАРДА, на второ място на ХАРДА, докато чете от ТРЕТО. ГЕНИАЛНО, Майкрософтци и Бъндживци. Пропуснах цялото филмче. След това ми излезе менюто. Много яко изглежда. Опшънс. Оправям си клавишите. Сменям разделителната, само за да ми стане черен екранът. wtf? АЛТ+ТАБ - Вистата и тя черна. После стана зелена... викам си, това 7900 нещо се прееба. Рестарт от КОПЧЕТО. В играта пак сменям разделителната - пак същото. Ама тоя път съм умен и знам как се излиза от играта. АЛТ+Ф4 и се напичаш на Ентер и нагоре-надолу, за да нацелиш ЙЕС, като те пита дали искаш да излезеш. Готиното е, че запомни новата разделителна 1280х1024, така че следващият път е на нея. Надупвам детайлите на хай, АА -то на 4, общо взето всичко на макс, и пускам играта. Пак насича. Явно пак копира. Божеееее, Боже... няма да казвам първите си впечатления. Вторите бяха от тогава, когато вече се движех. Вървеше перфектно, което е нормално, предвид графиката, която е на малко по-ниско ниво от AvP 1. Съвсем сериозно го казвам. Движението е мудно, клякането е супер отвратително. Ще свикна. Трябва да свикна. Още малко глупости, още едно пропуснато филмче, заради зверско насичане и почна пуцалката. Двете автоматчета са жестоки, много е яко. Идейно е да стреляш с двете оръжия (които може да са произволна комбинация) с двете копчета на мишката - за всяко по едно. Кофти е в началото, но е жестоко като хрумване. Иначе - дори на 1280 аз НИЩО не виждам... някак си FOV -a (Field of View) е СУПЕР малък и е ОТВРАТИТЕЛНО. Изобщо не се РАЗБИРА какво става. Дразнещо. Безкрайно. Пуцалката е прилична, но скучна. След 10 минути игра аз съм вече толкова бесен, че излизам, пускам ХР -то и сядам да пиша това тук. Вече 8 минути.

Long story short - играта, поне в началото, е отвратителна. Ще се играе, но ако и нататък е така... жална ви майка, Бънджи!
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Рейтинг: 2000

Мнениеот marshall__ » Пон Юни 04, 2007 2:18 am

:rofl::lol::rofl: ...
.. добре, че последно време нямам време да играя....
/не, че не ми се...! /
иии, трябва ми втори 500гб хард... та даже не знам дали ще ми стигне.... така като гледам.. :луук-сед:
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Мнениеот Metal_Psycho » Пон Юни 04, 2007 10:23 am

Бях те предупреди си мислим,Извънземни.:)
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Пон Юни 04, 2007 10:31 am

bungee добре са си свършили работата....
НО НЕ ЗА PC!
Имах възможността да изиграя Halo 1/2 на X-Box - няма абсолютно нищо общо с PC портовете(включително 2-рата час за VISTA) те просто бледнеят, като изключим управлението... винаги съм ненавиждал FPS-та, които се играят с пад (друго си е клавиатура + мишка)
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот Alien » Пон Юни 04, 2007 10:56 pm

Metal_Psycho написа:Бях те предупреди си мислим,Извънземни.:)

А дали не е точно за това?! Ти ми наблъска главата с гадости и аз ти повярвах и НАИСТИНА ми се сториха гадости?! А можеше да си играя с кеф... :( МЕТАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН :(!: :D :D

@маршалдолначертадолначерта - your loss, man! ;)
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Metal_Psycho » Пон Юни 04, 2007 11:03 pm

Alien написа:

А дали не е точно за това?! Ти ми наблъска главата с гадости и аз ти повярвах и НАИСТИНА ми се сториха гадости?! А можеше да си играя с кеф... :( МЕТАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН :(!: :D :D

Тц,сега пък ме изкара виновен.:)
Чай да пуснат нещо като крак,че много ме мързи да я играя с метода на преименуването на нивата.С толкова бавни зареждания,ще ми се изпилят нервите.
Тогава,като вкуся една голема лъжица от играта,ще си говорим пак.:)
Щот Мастър Чифа е култен* и след книгите съм жаден за още(като Междузвездни Войни е светЪ на Хейлоу батцйеее)

* - нова дума.
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Alien » Пон Юни 04, 2007 11:45 pm

Metal_Psycho написа:
Alien написа:

Тц,сега пък ме изкара виновен.:)
Чай да пуснат нещо като крак,че много ме мързи да я играя с метода на преименуването на нивата.С толкова бавни зареждания,ще ми се изпилят нервите.
Тогава,като вкуся една голема лъжица от играта,ще си говорим пак.:)
Щот Мастър Чифа е култен* и след книгите съм жаден за още(като Междузвездни Войни е светЪ на Хейлоу батцйеее)

* - нова дума.

You've got mail!
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Metal_Psycho » Пон Юни 11, 2007 10:35 pm

Ох,лелеее смазах се.:)
Успешно прекарах МастА Чийфа през секви лайна от земята,пак на земята :),а края просто ме кара искам продължението!Мамка му,още 3 години чакане :D,а той миличкия още сега иска да кърти.

Много разцепващо.Само 15 минутните лоудинги и ужасно нацепващи синематики(при начало на ниво обикновенно,докато все още зарежда тъпичкото:)) ме дразнеха през цялото време(вчера цял ден и днес няколко часа - за толкова време се минава)
Ама нищо,ний сме мазохисти,ша са опрайм някак си.Некви си 512мб кеш и кирливата Виста нЙмоат ни спрАт.:)
БайДъВей.веднъж като зареди,дори и на "Висока" графика,на моята конфигурация върви мазно.Което ме подсеща - да го духате бе Майкрософт,да го духате заради тоя калпав нарочно тежък порт,нааа ваща мама. :D

Ахъм(прочистване на гърло)култ!Ейлиънчо,нека чуем твойто мнение.:)

П.п. ако имаше клавиатури и мишки за Хбоксовете,сигурно щях да се изкуша и да си закупя една...само заради Хало 3.По този повод,мисля,че имам нужда от лечение.:)
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Пон Юни 11, 2007 11:14 pm

Metal_Psycho написа:П.п. ако имаше клавиатури и мишки за Хбоксовете,сигурно щях да се изкуша и да си закупя една...само заради Хало 3.По този повод,мисля,че имам нужда от лечение.:)

http://www.modchipman.com/smartjoy-frag ... p-220.html

Това за x-box; предполагам, че може да се намери и за 360 ;) сега ме мързи да търся + отивам да джиткам гиърс ъф уор
Изображение
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот Alien » Вто Юни 12, 2007 2:13 pm

HepBeH_XaMcTep написа:Това за x-box; предполагам, че може да се намери и за 360 ;) сега ме мързи да търся + отивам да джиткам гиърс ъф уор

Хамстер. Я сега ВЕДНАГИЧКА си признай къде точно ще играеш Гиърс ъф Уор? Ама ей така, ВЕДНАГА!!!

По темата - Метален. Аз съм на 8мо ниво, стигнах го преди 1-2 седмици, ама нещо от тогава не съм играл. Зверски ме дразни играта. Как може да не се вижда НИЩО, когато си с две оръжия? Дано нататък стане по-интересно, въпреки че аз вече съм преполовил играта... абе, кретения до шия. Но за сметка на това си сложих Blood Omen: Legacy of Kain и мисля да я захващам тази поредица.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Вто Юни 12, 2007 2:38 pm

Alien написа:
HepBeH_XaMcTep написа:Това за x-box; предполагам, че може да се намери и за 360 ;) сега ме мързи да търся + отивам да джиткам гиърс ъф уор

Хамстер. Я сега ВЕДНАГИЧКА си признай къде точно ще играеш Гиърс ъф Уор? Ама ей така, ВЕДНАГА!!!

По темата - Метален. Аз съм на 8мо ниво, стигнах го преди 1-2 седмици, ама нещо от тогава не съм играл. Зверски ме дразни играта. Как може да не се вижда НИЩО, когато си с две оръжия? Дано нататък стане по-интересно, въпреки че аз вече съм преполовил играта... абе, кретения до шия. Но за сметка на това си сложих Blood Omen: Legacy of Kain и мисля да я захващам тази поредица.

у нас ;)
имам временно един ексбокс 360 ;)

бтв...
ОЩЕ НЕ СИ ИГРАЛ ЛЕГАСИ ЪФ КЕЙН?!?!?!?
Изображение
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот marshall__ » Чет Юни 14, 2007 12:35 am

Хи-хи.. Септември ще имам "време" да се позанимавам :D
Адски много ми се е доиграло..
Аватар
marshall__

Мнениеот Alien » Чет Юни 14, 2007 11:53 am

marshall__ написа:Хи-хи.. Септември ще имам "време" да се позанимавам :D
Адски много ми се е доиграло..

ъъъъ а до тогава?

@HepBeH_XaMcTep - да, още не съм играл Легъси ъф Кейн... <ashamed>
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот marshall__ » Чет Юни 14, 2007 1:19 pm

Alien написа:.. ъъъъ а до тогава?

... До тогава..... "Life sucks. :)"
Аватар
marshall__

Назад към Други