когато светкавица падне на 10м от теб...

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

когато светкавица падне на 10м от теб...

Мнениеот MAN6 » Нед Юни 03, 2007 5:06 pm

се радваш че можеш да четеш форума(макар и силно изпростял..)

пазете се и весели мигове с колелата :)

p.s.: по-късно може една снимка за поздрав към хипотермичния...
xund
Аватар
MAN6

Рейтинг: 2000

Re: когато светкавица падне на 10м от теб...

Мнениеот naso » Нед Юни 03, 2007 5:14 pm

MAN6 написа:се радваш че можеш да четеш форума(макар и силно изпростял..)

пазете се и весели мигове с колелата :)

p.s.: по-късно може една снимка за поздрав към хипотермичния...
Да да аз неска с зоз боби и марто бяхме нагоре през плато ала бала иии като почнахме да спускаме копитото си тттттт мамата с некъв ебати града и естествено мокри като котета пък даже бях и пеша... беги ... и аз така се молех тайничко да не е в/у мен само.Светкавицата де... ;)
naso

Рейтинг: 1993

Мнениеот PtD » Нед Юни 03, 2007 5:15 pm

:bigeyes:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот airborneone » Нед Юни 03, 2007 5:18 pm

манш, какво е станало??? :bigeyes:
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот nindja » Нед Юни 03, 2007 6:16 pm

да манш какво ни се случи......
Решава ме ние с манш боян и мистър нинджа да напреавим едно плато като за последно след изморителния ден.Качихме се на голи връх и почнахме да бутаме нагоре съштевременно зорко ни следваше огромен черен облак почнахме да спускаме платото и леко капеше.Стигнахме при Момина Скала и решихме че ни се е разминало и с успокуение влизаме в механата да си земем нещо за ядене ,реших аз да се обърна да видя колелата и гледам в небето ,точно над кулата от където предстоеше да минем черно ама черно като потен циганин :).След бързо съветваме помежду си решихме че ще успеем да слезем преди да е заваляло но уви.На полянката където е тясната патечка общо взето най-готиното място за каране ни заваля такава градушка че ,аз разбира се бях по тениска само , вир вода спряхме под едно дърво да отмине малко и веднага тръгнахме нагоре по-пътя. Бяхме решили да минем през "канала" ,който се намира в една гора...кратка пауза, за да простя.....И така по асвалтовия път въртяхме нагоре ,докато дойде момента , че стигнахме кулата и там заваля толкова сило че маската ми почна да пропуска отдолу и нищо не виждах.След наклона има някуф хотел по скоро развъдник за мутренца :) там спряхме уж да изчакаме да спре,но просто губене на време и най-вероятна настинка.След като загубихме близо 30мин прецених ме ,че ако трябва да изчакаме да спре ще се разболеем и затова тръгнамхе надолу в потопа и грамотевиците , карахме колкото ни държаха ръцете и краката защото спирачките просто ги нямаше.Даже по едно време се чувствах като в НФС-а , като развиеш определена скорост пътя нали ти се събира , а и пътеката имаше формта на улей :).Та ние с манши си караме вали ни отдолу ,отгоре и по едно време видяхме с периферното си зрение някакъф проблясак от дясната ни страна(не беше на повече от 10-20м) и страшен гръм сякаш дърво се разцепи......спряхме двамата погледнахме се казахме си "да този път имахме късмет, каквото и да става няма да спира ме" и продължихме на някои места просото минавахме на магия и голям късмет.И така сега сме тука и пълни ме форума с глупости.....а и да не забравя произведението на Пикасо................
:popcorn:

pic: http://store1.data.bg/nindja/Image(292).jpg
Последна промяна nindja на Нед Юни 03, 2007 6:49 pm, променена общо 4 пъти
Казват ми че съм откачака щот карам цял ден колело без седалка!
nindja

Рейтинг: 1181

Мнениеот Ozzie » Нед Юни 03, 2007 6:17 pm

airborneone написа:манш, какво е станало??? :bigeyes:
За малко си е помислил, че ще му ядем житото. :(
Би уелкъм ин тХъ клуб. Същото ми мина през главата на Иракли миналата година.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот naso » Нед Юни 03, 2007 7:11 pm

Ем ние като почна да вали тръгвахме от копитото на долу та сме се разминали малко.Аз като изкокнах на пътя и осъзнах,че имам поне един 30 минути пеша(а през това време в гората беше годно за борд) до първата спирка ми идеше да си направя надуваема лодка от дъждобрана.Добре,че незнайни хора с добро сърце ме качиха на 3-тата минута(понеже си джапах в заформилата се рекичка отстрани на пътя) и ме свалиха до Била.Евала им прая.:)Абе беше си страшилиште т'ва валене... щом по пътя колите масово бяха на аварийни отстрани на платното спряли...А пък колко милиона пъти през това време си благодарих :bowdown: ,че не ме домързя да взема дъждобрана и господ незнае щото сутринта пече та се нетрае и викам абе за какво ли ми е изтрябвал дъждобран я глей к'во е арно.Нямаше грам облаче.
naso

Мнениеот MAN6 » Нед Юни 03, 2007 7:14 pm

не помня кога(и дали) ме е било толкова шубе...

а поздравът за хипотерми4ното мом4е го е пуснал мосю нинджа, само дето малко се е оплескало линк4ето :)

пак добре, 4е не ни по4на на платото... не ми се мисли...

:beer:
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Юни 03, 2007 7:52 pm

Кхъкхъ,жифи сме,не се удавихме. :D
Нас с Насуф,Зозеф и Мартоф ни валя на три пъти някъде.
Еднъж веднага след плато,спряхме и изчакахме да спре на чешмата.После по-нататък ни праска отново,мисля беше преди Момина СкалЪ.
Но тва накрая просто беше гавра с труп.Както си се клатехме на връх "Фрийрайд ПътекЪтЪ"(така се казва,да не се чудите....нещо като "Тайната Пътека" е :D ) циганина* беше ни вече застанал над главите,тогава решихме,че всеки ще се спасява както може.Та който е карал пътеката знае как е там.Там дъжд да те праска е просто смърт.:)
Зехме я за норматив. :D Марто гушна само едно дърво,аз счупих два камъка,Зози непомня кво направи там,но стигнахме пътя.Поседяхме под градушката(уж дърво ни пазеше...уж) и чакахме Насо,но след някво там време,загуба на усещането в пръстите на ръцете,краката,гърбО,врат и тн. тръгнахме надолу,но не по пътя,а по една друга пътечка.Беше много забавно,земятата под гумите каточели се движеше с нас,в една и съща посока със същата скорост.:)Спокойно можеше да се обърка човек,че кара сърф.
Усещането на една памучна фанелка,едно джърси,една раница,едни гащи и едни къси панталонки,всичките напоени до пръсване с вода,е толкова...уникално.:)
Но няма нищо по-уникално от това като се прибереш след такова каране,да се завреш под душа със всичко и с коуеуото и да установиш,че надеждата ти за топъл и дълъг душ можеш спокойно да я завреш там дето си държиш всички неосъществени надежди,щото видиш ли,топла вода няма. :rofl: Е тва е суровата действителност.

А как псувах самооо :)

* - черния облак.
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот nindja » Нед Юни 03, 2007 7:57 pm

линка си бачка само го копирайте и сте готови нз защо стана така....
А тази пътека , за която говориш я знам и е доста брутал.......беше готино да гледаш редом с теб как се търкалят камани пръчки и каквото се намери по пътя а ти да си във реката :)
Казват ми че съм откачака щот карам цял ден колело без седалка!
nindja

Рейтинг: 1181

Мнениеот URNEST » Нед Юни 03, 2007 9:07 pm

Изображение

е те така ще работи ;)
Аватар
URNEST

Мнениеот gada » Нед Юни 03, 2007 9:21 pm

бати касмета!радвам се че никой не е пострадал :)
Изображение

nqmam net!!!
Аватар
gada

Рейтинг: 1223

Мнениеот Jebediah » Нед Юни 03, 2007 9:57 pm

Еб@си м@м@та :bigeyes: , честито...че си жив :beer:
Jebediah

Рейтинг: 1205

Мнениеот 4getcredo » Пон Юни 04, 2007 7:51 am

Вашето нищо не е!! Мен ме хвана между Железница и Панчерево, но освен фланелката имах и една жена със себе си... това светкавици и гръмотевици нищо не е ;) MAN6, викаш на 10-20 м., при мен беше на максимум 1 м. през дълъг период от време! ;) :D Добре, че приложих навреме необходимите хватки ;) Бяхме доволни накрая... всички! :)
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот MAN6 » Пон Юни 04, 2007 7:58 am

сигурно не ти е било лесно и на теб :)
но от жена не ме е страх... (или поне не колкото от ония светкавици...)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот jivkonik » Пон Юни 04, 2007 8:38 am

4getcredo написа:Вашето нищо не е!! Мен ме хвана между Железница и Панчерево, но освен фланелката имах и една жена със себе си... това светкавици и гръмотевици нищо не е ;) MAN6, викаш на 10-20 м., при мен беше на максимум 1 м. през дълъг период от време! ;) :D Добре, че приложих навреме необходимите хватки ;) Бяхме доволни накрая... всички! :)

По ПЛАНА ли сте карали, на откритото?! :bigeyes:
Аватар
jivkonik

Мнениеот 4getcredo » Пон Юни 04, 2007 8:50 am

jivkonik написа:По ПЛАНА ли сте карали, на откритото?! :bigeyes:

Карахме донякъде! ;) След това стояхме под един лешников храст и чакахме да спре градушката :D После поджвакахме по-скоро, отколкото карахме. Девойката се научи да гази реки. Хубавото беше, че не и пукаше колко мокра и кална ще стане. Нямаше повече накъде! :)
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот bikerider » Пон Юни 04, 2007 9:37 am

@MAN6: 3 метра. радвай се :)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Zozka » Пон Юни 04, 2007 10:09 am

Metal_Psycho написа: "Фрийрайд ПътекЪтЪ"

:bowdown: :bowdown:

Metal_Psycho написа:Зози непомня кво направи там

и кракопреплитание, и в дърво удрание...

Естествено след ръчката по камънака горе, успях да падна в града...преден тулуп...в гьол... :) забавно беше
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот Fenixxx » Пон Юни 04, 2007 10:16 am

очевидно на тъгъдък сте се спасявали без да обръщате внимание на падания/ставания ;) добро преживяване е било
Аватар
Fenixxx

Рейтинг: 1200

Мнениеот boian » Пон Юни 04, 2007 3:50 pm

абе не че се оплаквам ама чак добро преживяване ,нямам нищо против да вали ама не в такива количества па ,че и да трещи около мене на всека минута не е гот ,иначе всичко до МОМИНА СКАЛА беше хубаво
Аватар
boian

Рейтинг: 1905

Мнениеот Fenixxx » Пон Юни 04, 2007 4:47 pm

все пак тайничко завиждам ;)
Аватар
Fenixxx

Мнениеот did » Пон Юни 04, 2007 4:49 pm

Fenixxx написа:все пак тайничко завиждам ;)

Ще ти се и на тебе да те тресне светкавица, а?
Е, нормално, нали си феникс :)
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Fenixxx » Пон Юни 04, 2007 10:19 pm

я ке въскръснем бе нема страшно :^:
Аватар
Fenixxx

Мнениеот MAN6 » Пон Юни 04, 2007 11:19 pm

boian написа:абе не че се оплаквам ама чак добро преживяване ,нямам нищо против да вали ама не в такива количества па ,че и да трещи около мене на всека минута не е гот ,иначе всичко до МОМИНА СКАЛА беше хубаво

ааа, жив си значи ;)

xund
Аватар
MAN6

Мнениеот screamBoy » Пон Юни 04, 2007 11:25 pm

а мен не щяха да ме качат на лифта като се разтреска ... и разочарован пуснах спирачките, по някое време се сетих че имам найлоново пончо от 5лв в раницата, жълто, и после бях като малко призраче носещо се над реката с 40-50км/ч или поне до Хладилника, където става равно и трябва да се върти ... раницата остана суха, и половината панталон, и тениската :))) благодаря на баба ми, защото никога не бих си взел такава 'простотия', обаче щом се върнах у нас и с водата от само единия кец намокрих цяло стъпало от стълбището ... преоцених подаръка ... можеше и от джобовете да излея толкова ... освен това градушката не се усеща - материала е по-плътен от на дъждобран.
много пречистващо изживяване, и за мен и за колелото ^___^
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот GECKO » Пон Юни 04, 2007 11:26 pm

MAN6 написа:... хипотермичния...

Тоя го знам, и сега се прави на хитър и се крие на сухо, че миналата година баш по това време му беше много тъпо. Сега за това си нося една хитринка, която може да я наречеме непречкащ се дъждобран...

Манши, изглеждаше много... добричък днес, сега май разбирам защо :)

Радвам се, че ви се е разминало злото на всички ;) :agree:
Аватар
GECKO

Мнениеот Editor » Вто Юни 05, 2007 8:10 am

да сте живи и здрави ....хубаво че неделя нямаше как да карам :) :popcorn:
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Мнениеот Shady™ » Чет Юни 07, 2007 10:52 pm

Баси..Пожелавам ти да не ти се случва да те удря грамотевица....Иначе интересно/страхотно изживяване..
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот CYBER » Пет Юни 08, 2007 9:02 am

Е то мене за 1 денонощие ме хвана ток от аквариум и гръм удари дървото до мене(МАN6,прав си,по-голямо шубе НЯМА!Въртял съм до вкъщи на пълен оборот без да спирам...) :bigeyes:
CYBER

Рейтинг: 1539

Следваща

Назад към Общ форум