nikitzo написа:Са че каеш че аресваш и пътеводитело на галактическио стопаджиа (повръщ)
Alien написа:бла, бла, бла....Хари Потър рулз!!! Бла, бла бла
К'во не му харесваш на пътеводителя? Игралния филм е пълна боза, което не бих казал за книгата, макар че съм я чел доста отдавна.nikitzo написа:Са че каеш че аресваш и пътеводитело на галактическио стопаджиа (повръщ)
Alien написа:Някой да я чака толкова, колкото мен? Я за това живеем са. А, и за Фолаут 3. Ужас, кофтито е, че ще бъдем в Родопите, когато тя излезе и няма да мога да си я КУПЯ веднага и да я прочета на улицата.Хари Потър рулз!!! ахахахх зЕмете по една Avada Kedavra от мен muhahaha
LOWRIDER написа:Alien написа:Някой да я чака толкова, колкото мен? Я за това живеем са. А, и за Фолаут 3. Ужас, кофтито е, че ще бъдем в Родопите, когато тя излезе и няма да мога да си я КУПЯ веднага и да я прочета на улицата.Хари Потър рулз!!! ахахахх зЕмете по една Avada Kedavra от мен muhahaha
aз бате,от 1 година я чакаам и тя още не е излязла
чак след месец и 2 дена мисля
LOWRIDER написа:Alien написа:Някой да я чака толкова, колкото мен? Я за това живеем са. А, и за Фолаут 3. Ужас, кофтито е, че ще бъдем в Родопите, когато тя излезе и няма да мога да си я КУПЯ веднага и да я прочета на улицата.Хари Потър рулз!!! ахахахх зЕмете по една Avada Kedavra от мен muhahaha
aз бате,от 1 година я чакаам и тя още не е излязла
чак след месец и 2 дена мисля
Nazgull написа:Хърмаяни rulzzzzz
Ozzie написа:К'во не му харесваш на пътеводителя? Игралния филм е пълна боза, което не бих казал за книгата, макар че съм я чел доста отдавна.nikitzo написа:Са че каеш че аресваш и пътеводитело на галактическио стопаджиа (повръщ)
kotka12 написа:гласувам за кака Хърмаяни:)
иначе тоя Хари къв стил кара???
филмчетата са забавни:)
Yavkata написа:Хари кара последен модел летяща метла! Мноооого е добър! Про е!
Бих казал, че кара фриирайд + Трикчета
Alien написа:А що ми спамвате темата, която ОЧЕВИДНО е адски популярна, с глупости?
kotka12 написа:Alien написа:А що ми спамвате темата, която ОЧЕВИДНО е адски популярна, с глупости?
ква глупост е Хармаянчето, бре????
обявявам ти дуел
за обида на моята любима
MpaBka ABuaTop написа:Alien , според теб Дълбълдор мъртъв ли е?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта