Antares написа:Alien написа:Mммм определено. Зависи какво колело и какъв компютър. Ако трябваше да избирам между РАМ ХТ2 и Конро с 8800, НЯМАШЕ да избера колелото, в това можеш да си сигурен. Не знам, може би компютърът е по-важен, някак си по-дългосрочна, по-безопасна, по-широкоспектърна инвестиция е. Взимай смело!
Донякъде си прав, но все пак с този ми боклучко ме е малко страх да пусна по Витоша, особено и както съм с твърда вилка. Колелото определено ми е страст, но на стария рафт (и Fallout) ще играя и през зимата...
Не само това, на компютъра играеш игри, гледаш филми, чатиш, уговаряш си срещи, работиш, пишеш, четеш, осведомяваш се, и т.н. С колелото просто... караш.

Antares написа:П.П. Tactics sux.
Аз я изиграх преди половин година за втори път. Играта е ГЕНИАЛНА. Разбира се, далеч съм от мисълта да ми е на повече от петнадесето място във вечната ранглиста, но все пак не пречи да е страхотна игра.
Antares написа:П.П.^2 Апелирам за по-добра хигиена на цитирането - изтривайте ненужните цитати (като цитат вътре в цитат) между.и
Апелирай си.