боби написа:Извинявам се за размера на аватара грешката е оправена.Другото което искам да ви попитам е дали ще има някакъв проблем да очаствам защото съм на 14 ?
Stuny написа:jivkonik написа:Калта преди язовира е МАЗНА, ГЪСТА и ЛЕПКАВА целогодишно, сложете тънки гуми, за да имате по-голям просвет при рамката и вилката. Въпреки, че е надолно се наложи да си нося келото, от кал беше блокирало и не можеше да се движи!!!
Там и без това се носи , по-добре изобщо да не нагазваш с байка за да не носиш и калта и да губиш после време за чистене.
Аз това и миналата година си го мислих , ама въпреки това се пробвах първо да карам.
jivkonik написа:боби написа:Извинявам се за размера на аватара грешката е оправена.Другото което искам да ви попитам е дали ще има някакъв проблем да очаствам защото съм на 14 ?
Може би ще искат родител да подпише декларацията, която се подписва при регистрацията за състезанието, което е в реда на нещата - състезанието не е леко!!!
ACID BURN написа:jivkonik написа:боби написа:Извинявам се за размера на аватара грешката е оправена.Другото което искам да ви попитам е дали ще има някакъв проблем да очаствам защото съм на 14 ?
Може би ще искат родител да подпише декларацията, която се подписва при регистрацията за състезанието, което е в реда на нещата - състезанието не е леко!!!
Кво от това като е не е леко.По тая логика той трябва да се пробва като стане на 16 и повече ли?А пък това също е една от хубавите страни на състезанието- да опознаеш възможностите си
ACID BURN написа:За това дето го каза е така няма спор.Да съм казвал, че мога да карам мн яко.Вярно е, че не съм навъртял 100 км офроад, ама съм карал 120 км на път такаче поне и малък имам опит в такова каране, вярно едно е да караш на шосе и друго е да караш в гората, но мен не ме грее за колко време ще го мина това състезание мога да си карам и с 10 км/ч важното е удоволствието.
MAN6 написа:в 2 следобед не трябва ли да си финиширал ве4е?
MAN6 написа:ми щото гледах от 2005-а времената и ако се стартира в 6.оо би трябвало в 14 ве4е да умирате на сянка
MAN6 написа:не се ебавай с бай брадар...
излиза че г-н Настев е финиширал преди 12, а вие ми говорите че в 14.00 някой ще умира от дехидратация...
2005та г-н Настев изглеждаше все едно умира
Stuny написа:MAN6 написа:не се ебавай с бай брадар...
излиза че г-н Настев е финиширал преди 12, а вие ми говорите че в 14.00 някой ще умира от дехидратация...
нещо не сме се разбрали
2005та г-н Настев изглеждаше все едно умира , а аз в 14ч пиех може би 4та бира на финала
тучо чучо написа:Естествено тези 6 часа не включват време за губене и търсене на маркировката, както правят някои "бързаци".Затова и финишират след пладне, окъпани порядъчно от излялия се дъжд...
тучо чучо написа:..... Затова и финишират след пладне, окъпани порядъчно от излялия се дъжд...
MAN6 написа:звучи много зарибябащо, но съм силно притеснен от алергията...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта