Аз давам глас за 400лв. тъй като тъкмо си купих велосипед. Той струваше малко повече и мисля, че не бих дал много повече пари, дори да имах възможност
I need money написа:ми над 2000лв![]()
![]()
трябвяше да има в анкетата и над 3000лв
CYBER написа:I need money написа:ми над 2000лв![]()
![]()
Трябва и специален отговор за Иван Маджаров (собственикът на магазина на Scott в Лозенец)- над 15000 лв
THEZOGGO написа:Всеки гледа да отдели от залъка си (поне тези които са по запалени в този спорт) за да внесе някое подобрение по колелото си или още по добре да си купи направо едно ново от магазина за което да е сигурен че няма през 2 дена да го поправя или да го кара на сервиз което са си и допълнителни разходи. Разбира се нещата си зависят и от това за какво ще го ползваш колелото дали искаш да караш някакъв стил който изисква части по колелото от по висока надеждност или просто да ходиш на работа с него.
HepBeH_XaMcTep написа:CYBER написа:I need money написа:ми над 2000лв![]()
![]()
Трябва и специален отговор за Иван Маджаров (собственикът на магазина на Scott в Лозенец)- над 15000 лв
А Иван Каймата?
X3MIST написа:Може би няма отговор над 2000 лева, защото за мен това са достатъчно много пари. Все пак за толкова пари и някоя стара кола може да си купи човек. Но то явно е сума, която някои хора могат да си позволят и не смятат за безбожно висока. В крайна сметка зависи кой колко изкарва и колко от изкараното би могъл да отдели за спорта. Аз например не изкарвам много, защото едва сега започвам да работя (на договор де) и работя малко (3 дни по 4 часа), за да мога да имам достатъчно време да ходя в университета и да уча (добрите оценки все пак са от значение, а дипломата ми не е за един ден). Ако работя на пълно работно време и изкарвам по 500 лева, то вероятно бих дал около 1000-1500 лева за колело (имайки предвид, че все още живея при родителите и не плащам за храна, квартира, сметки и т.н.). Явно тук пишат хора от доста различни възрастови групи, с различни приоритети и затова се получават разликите в мисленето ни.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта