bluskanie написа::popcorn:
Нека ми викат каквото искат тея са смешни ама аре....,тея са няма толкова......Мислят се за велики...

bluskanie написа::popcorn:
Spurs написа:bluskanie написа::popcorn:
Нека ми викат каквото искат тея са смешни ама аре....,тея са няма толкова......Мислят се за велики...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Spurs написа:
Каквото искайте си мислете но форума си е смислен т.н.
pe60t0 написа:Spurs написа:
Каквото искайте си мислете но форума си е смислен т.н.
Кво се ебавате с пича бе !!!! смешници , кво се мислите за велики само а ??? ебати якия форум си има момчето ... стриитец ала бала , кво само го шиете...
bikerider написа::rofl::rofl::rofl::rofl:
малеи смех на килограм, мерси за релакса
Spurs написа:За мен ли говориш аз съм бестрашен във тази област -ветеран и половина
did написа:Spurs написа:За мен ли говориш аз съм бестрашен във тази област -ветеран и половина
Spurs написа:Е да няма лошо да имам и ФЕН КЛУБ то такъв герой като мен няма втори.
Spurs написа:Е да но не всеки има възможността да е Админ
did написа:Spurs написа:Е да но не всеки има възможността да е Админ
Така е! За да станеш овчар, едно куче не стига. Трябва да имаш овце.
dracunculus написа:Имам само един въпрос към СдраФку, който има нужда от частен учител по български език (както и 90 % от съфорумците, които са малоумно неграмотни). Ти, Здравко, осъзнаваш ли как се излагаш, като пишеш из тези форуми? Осъзнаваш ли, че, като се заяждаш, като пишеш пълни глупости, нищо добро не постигаш? Не разбра ли, че като те баннат 1000 пъти, ми може би проблемът е в теб, или си наистина пълен кретен? Погледни, хората те подиграват и то с право. Аз ако бях на твое място щях да се покрия и да не се явявам повече...И както вече казах, си страшно неграмотен, ти или не си ходил на училище, или в часа по български език си си бъркал в носа...
П.П. @did: Евала, размаза ме от смях.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта