Дневен ред
 :D:D :
1. Разбор - мисли и впечатления от Странджа 1
2. Организационни въпроси, свързани с ходенето до вр. Голяма Сютка
Всички са поканени
 :banana:
:banana: :D:D :
 :banana:
:banana: :D:D
:D:D

; . От Младост до Халите е почти само надолу и наравно, но там за първи път си дадох ( макар и не много точна ) преценка за това, което ни чака. В офиса след това не ми остана много време за мислене за предстоящия поход – задачите и отговорностите ме „погълнаха” , както обикновено става. Предната вечер с жена ми се замотахме и не успяхме да направим курабийките по рецептата на Ту40-4у40, въпреки, че се бяхме подготвили за тях. След разговор с kagami се разбрахме да се видим в 18:30 , за да и дам протеина, за да направи тя курабийките – което и стана . И така, дойде дългоочаквания час и аз, раницата и колелото бяхме на Централна гара в 20:28. Под часовника вече бяха Виктор и Цвети. След малко се появи и Любо и се разприказвахме. Kagami закъсня и оставихме Виктор да я чака под часовника, а ние с Любо и Цвети се запътихме да проучим какви са възможностите да превозим колелата до Бургас. За наше огромно съжаление последните 3 вагона бяха спални и по тази причина идеята с колелетата в края на влака отиде в забвение ... последва разговор с началник влака и се стигна до решението да ги оставим в товарния вагон, който както ни увериха се отваря само в Пловдив преди Бургас. Точно приключихме с договорките и ето че и kagami и Виктор се присъединиха към нас. Последваха няколко снимки на перона, малко изчакване и натоварихме колелата с Любо и ги подредихме много добре според мен ( всъщност, затрупахме скота
; . От Младост до Халите е почти само надолу и наравно, но там за първи път си дадох ( макар и не много точна ) преценка за това, което ни чака. В офиса след това не ми остана много време за мислене за предстоящия поход – задачите и отговорностите ме „погълнаха” , както обикновено става. Предната вечер с жена ми се замотахме и не успяхме да направим курабийките по рецептата на Ту40-4у40, въпреки, че се бяхме подготвили за тях. След разговор с kagami се разбрахме да се видим в 18:30 , за да и дам протеина, за да направи тя курабийките – което и стана . И така, дойде дългоочаквания час и аз, раницата и колелото бяхме на Централна гара в 20:28. Под часовника вече бяха Виктор и Цвети. След малко се появи и Любо и се разприказвахме. Kagami закъсня и оставихме Виктор да я чака под часовника, а ние с Любо и Цвети се запътихме да проучим какви са възможностите да превозим колелата до Бургас. За наше огромно съжаление последните 3 вагона бяха спални и по тази причина идеята с колелетата в края на влака отиде в забвение ... последва разговор с началник влака и се стигна до решението да ги оставим в товарния вагон, който както ни увериха се отваря само в Пловдив преди Бургас. Точно приключихме с договорките и ето че и kagami и Виктор се присъединиха към нас. Последваха няколко снимки на перона, малко изчакване и натоварихме колелата с Любо и ги подредихме много добре според мен ( всъщност, затрупахме скота  ; ). Настанихме се и малко след това влакът потегли. Оставихме за малко Виктор да пази багажа и пихме по бира във вагон-ресторанта ( ама какви цени праскат , не е истина просто ). След това който може да спи във влак се опита да го направи, аз почти не успях да мигна. В Пловдив с Любо ходихме да купим кола и да наглеждаме колелата , след което отново се опитахме да поспим – кой с повече успех, кой с по-малко
; ). Настанихме се и малко след това влакът потегли. Оставихме за малко Виктор да пази багажа и пихме по бира във вагон-ресторанта ( ама какви цени праскат , не е истина просто ). След това който може да спи във влак се опита да го направи, аз почти не успях да мигна. В Пловдив с Любо ходихме да купим кола и да наглеждаме колелата , след което отново се опитахме да поспим – кой с повече успех, кой с по-малко  :D;
:D;
 :beer:;. Хапнахме, поговорихме малко и вече се отправихме да караме. Втория ни стоп беше на ЛукОйл бензиностанция, откъдето купихме вода, извършихме ритуала и вече потеглихме окончателно.
:beer:;. Хапнахме, поговорихме малко и вече се отправихме да караме. Втория ни стоп беше на ЛукОйл бензиностанция, откъдето купихме вода, извършихме ритуала и вече потеглихме окончателно.
 ;. Последва опит да направим байка едноскоростен, но за съжаление опита претърпя неуспех – скъсихме веригата достатъчно да се кара на постоянна предавка, но при подрусване самата тя се изместваше и това доведе до натягане на веригата. След кратък размисъл махнахме изцяло веригата и Спринта придоби уникален вид – с самоделно залепена предна външна гума ( която при целия този тормоз по камъните и чакъла се държа невероятно ), без верига и без заден дерейльор – задвижван единствено от инерцията и от краката на Любо – който посрещна предизвикателството повече от мъжки ( с една дума “Welcome to the Sprint dimension” ).  При така стеклите се обстоятелства стана ясно, че няма да можем да продължим по предварително начертания план и затова решихме да послушаме напътствията на горските и да караме към с. Фазаново . Малко преди да излезем отново на асфалт, kagami спука гума, която без много да се бавим залепихме и продължихме – само по асфалта и само спускане – но вместо във Фазаново се озовахме в с. Писменово – там нападнахме местното магазинче и пихме кафе, кола, хапнахме сладки неща и т.н. След което продължихме да се спускаме до ММЦ-то и там без да губим време се отправихме през Приморско към Перла – на плаж на скалите там .В Приморско Виктор спука гума, която също сменихме без да се бавим и скоро бяхме на скалите на Перла. Там се разделихме с Любо, които отиде да се срещне с негови приятели с кола, които да закарат байка (  или по-скоро каквото остана от него – защото на Виктор задната главина започна да издава много нездрави звуци и ги сменихме с тази на Любо – целите гуми, който за щастие паснаха точно ), последва кратък плаж – около 2 часа след което продължихме към устието на р. Ропотамо – където и спряхме да обядваме и да пием по бира
;. Последва опит да направим байка едноскоростен, но за съжаление опита претърпя неуспех – скъсихме веригата достатъчно да се кара на постоянна предавка, но при подрусване самата тя се изместваше и това доведе до натягане на веригата. След кратък размисъл махнахме изцяло веригата и Спринта придоби уникален вид – с самоделно залепена предна външна гума ( която при целия този тормоз по камъните и чакъла се държа невероятно ), без верига и без заден дерейльор – задвижван единствено от инерцията и от краката на Любо – който посрещна предизвикателството повече от мъжки ( с една дума “Welcome to the Sprint dimension” ).  При така стеклите се обстоятелства стана ясно, че няма да можем да продължим по предварително начертания план и затова решихме да послушаме напътствията на горските и да караме към с. Фазаново . Малко преди да излезем отново на асфалт, kagami спука гума, която без много да се бавим залепихме и продължихме – само по асфалта и само спускане – но вместо във Фазаново се озовахме в с. Писменово – там нападнахме местното магазинче и пихме кафе, кола, хапнахме сладки неща и т.н. След което продължихме да се спускаме до ММЦ-то и там без да губим време се отправихме през Приморско към Перла – на плаж на скалите там .В Приморско Виктор спука гума, която също сменихме без да се бавим и скоро бяхме на скалите на Перла. Там се разделихме с Любо, които отиде да се срещне с негови приятели с кола, които да закарат байка (  или по-скоро каквото остана от него – защото на Виктор задната главина започна да издава много нездрави звуци и ги сменихме с тази на Любо – целите гуми, който за щастие паснаха точно ), последва кратък плаж – около 2 часа след което продължихме към устието на р. Ропотамо – където и спряхме да обядваме и да пием по бира  ; . След кратката почивка минахме покрай Дюни ( тук отново Виктор спука гума, и то не коя да е а задната – тази, която беше на Любо
; . След кратката почивка минахме покрай Дюни ( тук отново Виктор спука гума, и то не коя да е а задната – тази, която беше на Любо  :D:banana:; ), покрай н. Св. Агалина и на къмпинг Смокиня се установихме – като цена – 6 лв на легло на вечер ( къмпинга е на около 300 – 500м от Каваците ) и веднага на плажа. След плажа минахме до един през душовете ( голям кеф да се изкъпеш след толкова потене, ей
:D:banana:; ), покрай н. Св. Агалина и на къмпинг Смокиня се установихме – като цена – 6 лв на легло на вечер ( къмпинга е на около 300 – 500м от Каваците ) и веднага на плажа. След плажа минахме до един през душовете ( голям кеф да се изкъпеш след толкова потене, ей  ; ) и се заредихме на капанчето по средата на къмпинга на сладки приказки, бира, цаца и картофки
; ) и се заредихме на капанчето по средата на къмпинга на сладки приказки, бира, цаца и картофки  :beer::beer:;
:beer::beer:;
 :beer:;
:beer:;
 .... към 9:00 kagami дойде и там седяхме до към 11:00. После отидохме до скалите на Созопол до 13:00. Върнахме се в къмпинга , подготвихме се и към 15:00 тръгнахме за Бургас (по показания от Пламен и Савко път) ... Около 18:00 бяхме на гарата. Изчакахме Пламен 20 мин и отидохме в Морската за бира , картофки и цаца
 .... към 9:00 kagami дойде и там седяхме до към 11:00. После отидохме до скалите на Созопол до 13:00. Върнахме се в къмпинга , подготвихме се и към 15:00 тръгнахме за Бургас (по показания от Пламен и Савко път) ... Около 18:00 бяхме на гарата. Изчакахме Пламен 20 мин и отидохме в Морската за бира , картофки и цаца  . В 21:00 бяхме на гаратакато ни изпращаха: Пламен ,Савко и KingOfNothing. Заваля дъжд и се разделихм. Във 22:15 потеглихме за София и пристигнахме в 06:10 и на гарата ни чакаше Любо(Admin) тогава видях че сме карали 235км а до нас станаха 250
 . В 21:00 бяхме на гаратакато ни изпращаха: Пламен ,Савко и KingOfNothing. Заваля дъжд и се разделихм. Във 22:15 потеглихме за София и пристигнахме в 06:10 и на гарата ни чакаше Любо(Admin) тогава видях че сме карали 235км а до нас станаха 250  
 )
 )
 ))))
))))
 ))))) побеже трябваше в КАрнобат да прехвърля в товарен вагон колелото ,защото от БУргас нямаше. И оставам го аз в тоалетната и си го наглеждам УЖ, но как са ме дебнали скапаните цигани какаво са оравили , но се опитаха да го откраднат ддобре, че го бях залостил и вързал добре та ми взеха само пръстена за стягане на седалката
))))) побеже трябваше в КАрнобат да прехвърля в товарен вагон колелото ,защото от БУргас нямаше. И оставам го аз в тоалетната и си го наглеждам УЖ, но как са ме дебнали скапаните цигани какаво са оравили , но се опитаха да го откраднат ддобре, че го бях залостил и вързал добре та ми взеха само пръстена за стягане на седалката  )) и бяха хвърлили седалката на земята. А ако ги бях хванал след като са го откараднали и се оптиват да го подкарат (а то няма верига
)) и бяха хвърлили седалката на земята. А ако ги бях хванал след като са го откараднали и се оптиват да го подкарат (а то няма верига  )  и те въртят) лелелелел каква сценка можеше да се разиграе
)  и те въртят) лелелелел каква сценка можеше да се разиграе  ))
))

))))
))))
 ))))) побеже трябваше в КАрнобат да прехвърля в товарен вагон колелото ,защото от БУргас нямаше. И оставам го аз в тоалетната и си го наглеждам УЖ, но как са ме дебнали скапаните цигани какаво са оравили , но се опитаха да го откраднат ддобре, че го бях залостил и вързал добре та ми взеха само пръстена за стягане на седалката
))))) побеже трябваше в КАрнобат да прехвърля в товарен вагон колелото ,защото от БУргас нямаше. И оставам го аз в тоалетната и си го наглеждам УЖ, но как са ме дебнали скапаните цигани какаво са оравили , но се опитаха да го откраднат ддобре, че го бях залостил и вързал добре та ми взеха само пръстена за стягане на седалката  )) и бяха хвърлили седалката на земята. А ако ги бях хванал след като са го откараднали и се оптиват да го подкарат (а то няма верига
)) и бяха хвърлили седалката на земята. А ако ги бях хванал след като са го откараднали и се оптиват да го подкарат (а то няма верига  )  и те въртят) лелелелел каква сценка можеше да се разиграе
)  и те въртят) лелелелел каква сценка можеше да се разиграе  ))
))

;)Пътя Созопол-Бургас направо го изядохме-явно вие сте ни бавили през цялото време[img]http://smilies.sofrayt.com/%5E/f/jumping.gif[/img]
;)Пътя Созопол-Бургас направо го изядохме-явно вие сте ни бавили през цялото време[img]http://smilies.sofrayt.com/%5E/f/jumping.gif[/img]

:beer::beer:

Между другото и водата ни беше на приключване.

Това поне го можем:D
Това поне го можем:D ))) там си хем на морето хем в планината и около него също има доста черни пътища, но не можах да ги пробвам поради причини дето ен ми се споменават
))) там си хем на морето хем в планината и около него също има доста черни пътища, но не можах да ги пробвам поради причини дето ен ми се споменават  ))) А при моето връщаем неприятното беше, че трябваше да си гледам и раницата и колелото едновременно (нямаше друг в купето
))) А при моето връщаем неприятното беше, че трябваше да си гледам и раницата и колелото едновременно (нямаше друг в купето  ((() а наоколо беше пълно с РОМИ.
((() а наоколо беше пълно с РОМИ.
 :beer: - нещо фокусът на 2 е много далеч от хубав ... но все пак по-добре от никакви
:beer: - нещо фокусът на 2 е много далеч от хубав ... но все пак по-добре от никакви 
:beer::beer: :D:D

:V::V:!
:V::V:! :D
:D :V::V:!
:V::V:!

А, между другото, там има и вълци - чухме ги през нощта докато се правехме на умрели и чакахме прасетата да си заминат
 А, между другото, там има и вълци - чухме ги през нощта докато се правехме на умрели и чакахме прасетата да си заминат  

Много се радвам, че се запознах със Савко и skoka, които са много готина компания (и знаят чудесни пътища и места по морето).
 Много се радвам, че се запознах със Савко и skoka, които са много готина компания (и знаят чудесни пътища и места по морето). 

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта