"Mountain-street forum.."
Spurs написа:pe60t0 написа:Spurs написа:
Каквото искайте си мислете но форума си е смислен т.н.
Кво се ебавате с пича бе !!!! смешници , кво се мислите за велики само а ??? ебати якия форум си има момчето ... стриитец ала бала , кво само го шиете...
Един да ме подкрепя поне.....![]()
![]()
bikerider написа:did написа:Къде пък я видя тая мъка?
В очите му я виждам
Spurs написа:...има само радост ...говорех за най-прекият път...
Spurs написа:Гледай на мен сериозно във тоя форум влизам артериално..
pe60t0 написа:Добре аз едно не разбирам , уважаеми Г-н Ботушаров какво сме ти направили ние-съфорумците , та ни наказваш по този начин с допускането на акаунти на такива индивиди ? Не разбирам ..обясни ако може да се поправим ако сме сбъркали с нещо
Spurs написа:ОК.Ще се върна във свойте покой докато осъзнаете липсата ми!
did написа:Уредил си Здравко среща със заблудено девойче по интернет. Дошла дамата, запознали се, поговорили си... Накрая той даже успял да я вкара в спалнята си, разсъблякъл се, уверено тръгнал напред с цялата си мъжка мощ и за да се покаже колко е напред с материала, попитал:
- Сладурано, как го предпочиташ - вагинално, анално или орално?
- Така като те гледам, май ще е най-добре да опитаме венозно или в краен случай - артериално …
dracunculus написа:did написа:Уредил си Здравко среща със заблудено девойче по интернет. Дошла дамата, запознали се, поговорили си... Накрая той даже успял да я вкара в спалнята си, разсъблякъл се, уверено тръгнал напред с цялата си мъжка мощ и за да се покаже колко е напред с материала, попитал:
- Сладурано, как го предпочиташ - вагинално, анално или орално?
- Така като те гледам, май ще е най-добре да опитаме венозно или в краен случай - артериално …
![]()
![]()
ААААААААААААААААА, нееееее, неееее не е истина...
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта