shepo написа:Забрави ли че вече сме в европа?
Spurs написа:Веломания е един слабо зареден мазазин със да не кажа 3 твърди колела на кръст който не стават за нищо освен за крос кънтри..![]()
bomber написа:Spurs написа:Веломания е един слабо зареден мазазин със да не кажа 3 твърди колела на кръст който не стават за нищо освен за крос кънтри..![]()
Па то и в бас са толкова,ма поне стават за нещо.....
dracunculus написа:...
ddevil написа:
Иначе отностно фирмата лично аз съм имал случаи в които са ме разочаровали, но не ми е болка за умиране-като не става при едни-отиваш при други нали така, а и по-добре с тях от колкото без тяхСъмнявам се да не го разбират това от Веломания, но надали е толкова лесно да се поддържа примерно голям брой артикули на голяма стойност, които я се купят 10-на бройки за година, я не. С две думи разбирам горе долу как стоят нещата-магазина не е виновен изцяло, пазара ни е доста ориентиран към лоу-енд компоненти и е нормално скъпи неща да липсват,а и евтини даже-просто се изчерпват бързо. Накратко....гладен съм
Rancid написа:FireFoXa написа:Rancid написа:Както винаги няма ухо за дадено колело(Climber в момента)....Да питам сега брат ми е длъжен да не кара през най-добрия сезон,защото неможете да си заредите тъпия магазин ли?
При стругар няма ли да стане по-лесно? Най-вероятно ще стане по-добре
Може...,но не съм длъжен.
HepBeH_XaMcTep написа:мммм
Точно в последно време все повече и повече нараства търсенето на компоменти от висок клас.
п.с.
Както споменах по-горе... нормално ли е да няма някои най-елементарни консумативи?
ddevil написа:HepBeH_XaMcTep написа:мммм
Точно в последно време все повече и повече нараства търсенето на компоменти от висок клас.
п.с.
Както споменах по-горе... нормално ли е да няма някои най-елементарни консумативи?
Това да се покачва търсенето е нормално, просто веднъж прецакани хората вече се ориентират, че е по-добре повече пари сега и по-малко занапред от колкото обратното. Но НАДАЛИ пазара на хай-енд частите се е покачил до толкова, че да си струва да заредят примерно 30-40 броя фокс 40-ки(което също не е много,но не е и малко за тук)....
SpoileR написа:Тия дни мисля да отскоча до магазина им...
Е така... да ги видя как са, какво правят, ала-бала....
Дали са докарали жило и броня... е такива неща...
Rancid написа:Цупил съм се...жалък си.
В крайна сметка щом се налага ще отида,но ти явно неможеш да разбереш ,че е смешно да нямат едно ухо за собствените си рамки...
е, изглежда аз ще съм първия който няма никакви оплаквания от Веломания - нито от сервиза нито от колелата нито от магазините нито от хората
ddevil написа:...хай-енд... фокс 40
screamBoy написа:а Мария ако са я уволнили е тъжно, доста ми допадаше
bikerider написа:
олеле малеле , къде е иконката за кръстенето??
PtD написа:screamBoy написа:а Мария ако са я уволнили е тъжно, доста ми допадаше
Мда, и на мен. Но понякога лошият край е добро начало.
axelmax написа:според мен темата,трябва да е преместена в раздел Общ форум
Spurs написа:Аз лично от там съм си взимал вилки и са пълни боклуци.От един дроп и прожините изхвърчаха и по натам едвам оцелях.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта