X3MIST написа:Може би няма отговор над 2000 лева, защото за мен това са достатъчно много пари. Все пак за толкова пари и някоя стара кола може да си купи човек. Но то явно е сума, която някои хора могат да си позволят и не смятат за безбожно висока. В крайна сметка зависи кой колко изкарва и колко от изкараното би могъл да отдели за спорта. Аз например не изкарвам много, защото едва сега започвам да работя (на договор де) и работя малко (3 дни по 4 часа), за да мога да имам достатъчно време да ходя в университета и да уча (добрите оценки все пак са от значение, а дипломата ми не е за един ден). Ако работя на пълно работно време и изкарвам по 500 лева, то вероятно бих дал около 1000-1500 лева за колело (имайки предвид, че все още живея при родителите и не плащам за храна, квартира, сметки и т.н.). Явно тук пишат хора от доста различни възрастови групи, с различни приоритети и затова се получават разликите в мисленето ни.
Не казвам, че не съм в същото положение, но лично предпочитам да посъбера повече пари, в случая 3-3.5к и тогава да ги дам, което разбира се ще стане в по-продължителен период от време...