Fenixxx написа:пускаш една благословия към света като цяло.....квото си го можем най-добребегаме и тва е
bluskanie написа:Газ надоле...
airborneone написа:Обичайните молитви " Боже ако оцелея сега ще спазвам пости , няма да лъжа, ще ходя на църква всяка неделя и тн" са препоръчителни. ;)
lanzz написа:airborneone написа:Обичайните молитви " Боже ако оцелея сега ще спазвам пости , няма да лъжа, ще ходя на църква всяка неделя и тн" са препоръчителни.
и като премине бурята - "боже, само за половин час що глупости ти наговорих"
Alien написа:Fenixxx написа:пускаш една благословия към света като цяло.....квото си го можем най-добребегаме и тва е
Майката, майката!
По темата - аз, доколкото знам, трее да се легне на земята, далеч от всякакви високи обекти и от колелото ти и да се молиш.
Alpina написа:Не се препоръчва лягането, ами клякането с възможно най-приближени стъпала едно до друго, ако може и да си на един крак - то при удър на светкавица близо до теб, ще има най-малки последствия, друг е въпроса, че клекнал и на един крак е
naso написа:Изключваш си телефона и лягаш в полето
kapitango написа:А докато сте върху велосипеда не забравяйте, че гумите му, които контактуват със земята са изолатор.
Вярно е,майка ми се отърва по чудо,след като светкавица удари някакви железа на 2-3 метра от неяbluskanie написа:Е може да гърми, без да вали ся
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 371 госта