Сега се прибирам от Ил Нино... 2 часа чакахме да ВЛЕЗЕМ, след обявеното начало на концерта. Един час чакахме да ПОЧНАТ подгряващите групи. Първите бяха зле, Пропаганда горе-долу. После още 30 минути чакане. Вече се ядосвам, не ми се влиза в погото, искам да си ходя... 12 часа... В центъра съм... Илл Нино влизат с гръм и трясък с... а са, де, коя песен беше? Не знам, беше брутален смаз... аз подобно нещо не бях преживявал скоро... всъщност след Соулфлай ТОВА е концертЪТ. Брутално, гениално... а какво става на God Save Us... леле малееееееееееееееееееее ааааааааааа
This is hard to believe, I am not what you see
All the pressure is breaking down on me
I will take what is mine and won't waste any time
Don't believe in what you want for me
God save us!
El control has brought us
El color de sangre y hambre, it's our turn
We will burn!!
Liar!
До ЛАЙЪЪЪР просто си навел глава (или вдигнал високо ръце, гледайки сцената) и крещиш с цяло гърло текста, но смирено, знаейки какво следва после... в този момент с подготвяш, поглеждаш с безумен поглед тълпата около теб - ЛАЙЪЪЪЪР - хващаш се за някои двама до теб и почваш да скачаш на 10 метра над земята, крещейки зверски. БРУТААААЛНООООО някой те блъска отзад, летиш на 4 метра, оттам изръгваш някого и се мяташ в погото... ебаси майката, беше смаз, беше брилятно. Без думи съм... свършиха с песента Liar, което ме удиви, защото не изпяха What Comes Around.

Не, че на Лайър не беше гига жестоко, не, че не крещяхме така, че след концерта бях прегракнал, не, че не се смазахме в погото, нооооо исках си МОЯТА песен... как да е, беше велико, подобно нещо е веднъж в живота. Благодаря на Ил Нино за предоставените ми мигове на наслада, несравнима с нищо друго.
Edit: мдааа, няма такова чудо... след концертО се съблякох, щото фланелката ми нямаше ЕДНО сухо местенце... буквално. Велико. Бързо си хванах едно такси, че след 6 часа имам изпит, братче.

Ама ииииич не ми дреме, баси колко беше яко. Таковата - странно ми беше, че ми трябваха по 20-30 секунди, за да разбера коя песен пеят... адски различни са им от студийните записи. Но когато разбереш, какво наставашеееееееееееееееееееееее
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough