Admin написа:Ето ги снимките
Isidor написа:.. GECKO това ,,вълнение,, и смях какво ще рече.... че се кефиш на рамката ли нещо или нещо не ти се вярва ?
marshall__ написа:Isidor написа:.. GECKO това ,,вълнение,, и смях какво ще рече.... че се кефиш на рамката ли нещо или нещо не ти се вярва ?
Не бе, просто Янкоф, като заклет рокер, се радва, че най-накрая има рамка и за него.... която да става за рокери. При това и да си го пише на нея... Ехаа - то човек как да скрие емоциите си!
Gorbachov написа:И все пак f6 този златния за 2300лв на мен ми се вижда малко множко...
Gorbachov написа:Ходих днес и аз да пръцна на седалката на f6 пред НДК. Колелото е красиво и леко. Но дали си заслужава парите които му искат.
Цената на този който е пред НДК с бомбер е 2300лв. След месец два ще продават само рамка.
7790лвА TREK Session 10 срещу к'ви пари го дават?
tailor написа:Gorbachov написа:Ходих днес и аз да пръцна на седалката на f6 пред НДК. Колелото е красиво и леко. Но дали си заслужава парите които му искат.
Цената на този който е пред НДК с бомбер е 2300лв. След месец два ще продават само рамка.
Всъщност цената на този същия е около 1650лв7790лвА TREK Session 10 срещу к'ви пари го дават?
@THEZOGGO
Мислех нещо да ти отговарям, но не можах да схвана какво точно казваш.
tailor написа:Gorbachov написа:...
Всъщност цената на този същия е около 1650лв
...
F6 с вилка Sunour Axon на 140mm ще струва около 1850лв, а с вилка Marzocchi AM3 ще е около 2350 - може да се поръча с различен преден амортесьор.Gorbachov написа:Ново 20
Днес минах през Веломания на Несторов и говорих с човека който беше в магазина. F6 се поръчва и е около 2200лв![]()
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта