Та там се роди идеята в неделя да се пуснем до Фролош . Аз съм бил много пъти натам , много е красиво , и не е далече - около 30 км . Сборен пункт - Лукойл , при ЮЗУ в неделя в 8 часа .
  Та там се роди идеята в неделя да се пуснем до Фролош . Аз съм бил много пъти натам , много е красиво , и не е далече - около 30 км . Сборен пункт - Лукойл , при ЮЗУ в неделя в 8 часа . Та там се роди идеята в неделя да се пуснем до Фролош . Аз съм бил много пъти натам , много е красиво , и не е далече - около 30 км . Сборен пункт - Лукойл , при ЮЗУ в неделя в 8 часа .
  Та там се роди идеята в неделя да се пуснем до Фролош . Аз съм бил много пъти натам , много е красиво , и не е далече - около 30 км . Сборен пункт - Лукойл , при ЮЗУ в неделя в 8 часа .

Кога ще слизаш , на 9 септември , с бригадата ,, Чавдар" ли ?
 Кога ще слизаш , на 9 септември , с бригадата ,, Чавдар" ли ?  Айде успех !
   Айде успех !  Ама сега няма мандри......
  Ама сега няма мандри...... 

продължавайте в същия дух браво
  продължавайте в същия дух браво   

Ама е трудно аз лично да продължавам в същия дух , защото си купих каяк , и всеки следобед се чудя , дали да се качвам на колелото , или да хващам за язовира Логодаш
 Ама е трудно аз лично да продължавам в същия дух , защото си купих каяк , и всеки следобед се чудя , дали да се качвам на колелото , или да хващам за язовира Логодаш   Почти всяка вечер съм там , всички са поканени , ако искат , да заповядат , да се повозят
  Почти всяка вечер съм там , всички са поканени , ако искат , да заповядат , да се повозят  

Ти си наш'та гордост благоевградска
  Ти си наш'та гордост благоевградска   Дерзай смело , и пиши смело !
 Дерзай смело , и пиши смело !    Само една забележка по въпроса за кучетата : Няма случай на разкъсан човек от овчарски кучета . За другарите овчари всеки човек от градо е ахмак и будала , а пък щом е с фелисопед , и се поти за тоя дето духа по баирите , е два пъти ахмак и будала , как да не го засилят с някоя история за кучета убийци
  Само една забележка по въпроса за кучетата : Няма случай на разкъсан човек от овчарски кучета . За другарите овчари всеки човек от градо е ахмак и будала , а пък щом е с фелисопед , и се поти за тоя дето духа по баирите , е два пъти ахмак и будала , как да не го засилят с някоя история за кучета убийци   Ако не те бяха видяли да се плашиш от кучетата , са щели да те наплашат с некоя мечка - стръвница , дето яде по двама човека на закуска .
  Ако не те бяха видяли да се плашиш от кучетата , са щели да те наплашат с некоя мечка - стръвница , дето яде по двама човека на закуска .  или с вълци - убийци и така нататъка ... Не им вервай , лъжат като Симеончо
 или с вълци - убийци и така нататъка ... Не им вервай , лъжат като Симеончо   От тях достоверна информация можеш да получиш само за пътя , и за времето , много го познават . А и пастренец трезвен след 9 сутринта нема , и не може да има....
  От тях достоверна информация можеш да получиш само за пътя , и за времето , много го познават . А и пастренец трезвен след 9 сутринта нема , и не може да има.... 

Аз като минавах там се опасявах единствено да не пукна от преумора
 Аз като минавах там се опасявах единствено да не пукна от преумора   

Велотуризма без бира е жива мъка ...
 Велотуризма без бира е жива мъка ... 

sto100jan написа: На връщане се изгубихме , защото Гришата и французина предпочетоха да изпъват жили в гонене на рекорда , а аз си гледах пейзажа , и пих бира в Пастух . Това дефиле винаги ми е било на сърцетоВелотуризма без бира е жива мъка ...

Мини довечера след 18 часа на язовира да  покараш каяк , ако искаш . Дотам е около 14 км ( около 1 час и 15 мин ) с колело . После пускането е един хладен кеф
  Мини довечера след 18 часа на язовира да  покараш каяк , ако искаш . Дотам е около 14 км ( около 1 час и 15 мин ) с колело . После пускането е един хладен кеф   , ако не са ти мокри панталоните от каяка .
 , ако не са ти мокри панталоните от каяка .  

Който си има гадже , да си го вземе , че след каране и пиене , ако няма кой да му държи курбела , ще трябва сам да си го държи
  Който си има гадже , да си го вземе , че след каране и пиене , ако няма кой да му държи курбела , ще трябва сам да си го държи   Желаещите да ми се обадят на телефона до петък 10 . 00 часа , за да ангажирам местата . Телефона ми е 0899/190-952
  Желаещите да ми се обадят на телефона до петък 10 . 00 часа , за да ангажирам местата . Телефона ми е 0899/190-952
 Админа , ако иска да го пусне , там в отделна тема ли , кво ли... че аз не знам как става .
 Админа , ако иска да го пусне , там в отделна тема ли , кво ли... че аз не знам как става . 

que tu l'ai mal pris.
 que tu l'ai mal pris. 
 je suis un beginner, ton français n’est pas atroce n'a qu'un seul problème : Tu ne pratique pas assez, ou plus.
  je suis un beginner, ton français n’est pas atroce n'a qu'un seul problème : Tu ne pratique pas assez, ou plus.
 d'être banni de vos promenade car s'y elles ne me permettaient pas de "m'exprimer", elle m'apportaient autre chose: de nouveau et magnifiques paysages autour de Blagoev.
 d'être banni de vos promenade car s'y elles ne me permettaient pas de "m'exprimer", elle m'apportaient autre chose: de nouveau et magnifiques paysages autour de Blagoev.

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта