did написа:...а Admin пишеше на шльокавица)
![]()
![]()
did написа::rofl:![]()
![]()
![]()
http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=631
(баси, номер 631. Тогава bikerider сигурно е имал 20 поста, а Admin пишеше на шльокавица)
![]()
![]()
did написа:Впрочем, аз още имам 1-2 неупотребявани стикера от първата партида някъде. Ще си ги пазя и след 50 години ще ги продам скъпо скъпо на Admin за музея на mtb-bg.com.
В по-краткосрочен план имам друго предложение: намират ми се стотина рекламни стикера с логотата на списанията FREERIDE, BIKE и TOUR. Напълниха ми торбата с тях без да искам, докато се абонирах за едното, но нямам намерение да ги лепя никъде. Ако някой от познатите ми има мерак, може през август да ги разменя за малко бира някъде в Родопите
kibikoff написа:did,
хвърли ме в размисли![]()
http://img503.imageshack.us/img503/2994 ... 003lc2.jpg
http://img115.imageshack.us/img115/894/ ... 004ab3.jpg
screamboy,
Admin написа:...Както вероятно знаете, техният автор (TOYAGA) заяви, че е приключил с МТБ-БГ...
spirit написа:Мисля ,че току що реших проблема с дизайна.Просто погледнете в най-горият ляв ъгъл на екрана/страницата.
CRAZY RIDER написа:Харесва ми много идеята!
Мен би ми допаднало да си направим лепенки като логото на саита самоче без надписа "форум" отдолу
spirit написа:Мисля ,че току що реших проблема с дизайна.Просто погледнете в най-горият ляв ъгъл на екрана/страницата.
CRAZY RIDER написа:Харесва ми много идеята!
Мен би ми допаднало да си направим лепенки като логото на саита самоче без надписа "форум" отдолу
napster написа:Аз мисля, че старият стикер вече не изглежда актуално.
did написа:(баси, номер 631. Тогава bikerider сигурно е имал 20 поста, а Admin пишеше на шльокавица)
![]()
![]()
TheUndertaker написа:Ах СПОМЕНИ
kibikoff написа:did,
хвърли ме в размисли![]()
...
screamboy,
screamBoy написа:сега времената са други, първо има много повече хора във форума сиреч може наистина да се появят даже и по-добри идеи
Admin написа:Вижте сега, честно да ви кажа, не знам дали и кога ще ми остане време да се занимая с отпечатването на нови лепенки.
Освен това, що се отнася до дизайна на лепенките, поради разни неща, станали в последните месеци, не знам дали ще може да се направят от старите. Както вероятно знаете, техният автор (TOYAGA) заяви, че е приключил с МТБ-БГ, така че може би никак няма да му е приятно това негово творение да се използва отново за популяризиране на форума и сайта. Аз, разбира се, не бих ги разпечатал отново без негово съгласие, надявам се, че и друг не би си го позволил - най-малкото би било проява на неуважение. Преди, когато имах идея за повторно отпечатване на една серия, той нямаше против, но тогава нещо се разсеях и не стигнах дотам, а пък сега нещата може би не стоят по този начин.
Що се отнася до подготвянето на нов дизайн, гледайки дължината на оная тема, нещо не ме блазни идеята да повтаряме отново цялата процедура![]()
![]()
Във всички случаи, поне за мен, лятото не е подходящ сезон за такива дела, през зимата като че ли има повече свободно време и предлагам да подновим темата тогава.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 361 госта