bikerider написа:Хм, не си спомням уроците от 4-ти клас, ама растенията не са ли също едни живи, готини и мили същества????:spin:
Sp3c7r3 написа:Животните са за едно нещо: да служат, без значение по какъв начин. Освен тези които са по силни/бързи/(и в някой случай)умни от човека. Тогава това е тяхна гледна точка
Никакви животни, освен тези за ядене, това е.
Admin написа:Ъъъъ, такава тема имаше вече - защ първо не я прочетете, беше доста дълга
bluskanie написа:Видя ли котка, веднага искам да я настъпя по главата. Ей така отвъре ми идва.
Обожавам всички останали животни
Мъро написа:Мислех, че аз съм единствения
bluskanie написа:Видя ли котка, веднага искам да я настъпя по главата. Ей така отвъре ми идва.
Обожавам всички останали животни
Мъро написа:Мислех, че аз съм единствения, който страшно много се дразни на котки Бахти егоистичните гадни твари.
lostrider@ написа:Идеята ми за тези, които явно още не са схванали, е да се разгранича от чистата проба отмъщение и злоба в/у животните.
Лек ден на всички!
PtD написа:Уф, много ме кефи някой като каже, че животните били, за да служат. А пък Sp3c7r3 живее само за да плаща данъци и да мъкне пожарния маркуч. Служи Sp3c7r3, служи!
о, най-висша фома на живот, благословен да си, че пишеш тук при нас
и сме богопомазани с възможността да чете с нашите недостойни очи твоите Писания
подозирам, че поне 90% от животните /и то не само по-бързите, смелите и сръчните/ те превъзхождат като "човешко" отношение към околните
bikerider написа:В такъв случай трябва да ти пратя няколко студени:beer::beer:
Може би съм прекалил малко, но филма е манипулативен и то много. Лек ден!
Sp3c7r3 написа:Например ми е много интересно къде щеше да бъде медицината, ако ги нямаше тези опити върху животни, че и върху хора (през 2СВ). С какво щяха да лекуват? Билки?
Ми да ти кажа, едно време хората са воювали и са се клали като ненормални, а не е имало "Пирогов"..Като гледам, това не е попречило да станеме 7-8 милиярда
Sp3c7r3 написа:Отношението ми е резултат от реализъм, не от каквото и да е друго. Защото е хубаво да помислиш ако ги нямаше нещата, описани във филма къде щяхме да се намираме. Например ми е много интересно къде щеше да бъде медицината, ако ги нямаше тези опити върху животни, че и върху хора (през 2СВ). С какво щяха да лекуват? Билки?
kotka12 написа:мхм
тая тема съвсем си звездички майката
@squat
промито мозъче си ти
@Sp3c7r3
билките са много хубаво нещо
и се ползват доста
колкото до опитите с животни - ще изтръпнеш ако знаеш
каква част от фармацевтичната индустрия прави опити с хора
никога не съм бил привърженик на йезуитската максима за целта и средствата
но аз лично разграничавам ваксинирането на плъх
от размазването на главичките на котило малки котета, щото мяукали силно и пречели на блока да спи
@halcor
честит юбилей;)
обаче в природата няма животни /освен шимпанзетата, които да убиват за удоволствие/
и лъвът няма избор в начина, по който да умъртви жертвата си
защото трябва да го направи сигурно, за да има манджа за хлапетата
докато ние можем да се постараем да не убиваме по най-изродския начин животното, което ще ядем
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта