Ozzie написа:Holly shit!!! Здравата е спраскана.Преди време едно момче от Пловдив (Rotting) беше заварявал пукнато чело на една рамка. За съжаление, вече рядко се появява тук, за да каже какъв е бил крайния резултат.
Най- добре сменяй рамката. Ако е гаранционна, бягай да си търсиш гаранцията.
P.S. При какви обстоятелства се получи спукването?
rover написа:Сега като се замисля, в парка зад МЕИ-то има алея с едни "плочки" с дупки на ромб, там се подрусах малко,
но от тях не да се е спукала? :dunno:
Трудно е да се спука толкова много отведнъж. Най-вероятно е имало малка пукнатина, която не си забелязал и в последствие се е увеличила до оковадни размери.rover написа:М-да, явно аз ще съм този които ще разкаже дали е здрава такава заварка.
Оставих да го разглобят и утре ще го нося при Юлиан (0888 70 88 51) на Франсис дьо Пресансе 2 (егати сложното име).
Колелото е Драг Експерт Тийм от 2004. Не е в гаранция.
Луфт на чашките и други такива не са "обирани" от както е купено (Нина).
Как е станало"бата-мата" , оня ден си бръмчах из Студентски
град (колко са го застроили) и като се прибрах нещо се загледах по вилката и "опа" изненадка.
И не съм скачал повече от две стъпала или един бордюр.
Сега като се замисля, в парка зад МЕИ-то има алея с едни "плочки" с дупки на ромб, там се подрусах малко,
но от тях не да се е спукала?![]()
Майстора смята, че е спукано от стареене на "матряла".
Shady™ написа:Aз смятам че на такова място не е добра идея заварката..освен ако не смяташ да караш 100% градско и то рядко...Иначе за планина и "offroad" аз по скоро бих си купил нова и окачил гордо счупената рамка в стаята ми![]()
screamBoy написа:тоз Юлиян заварява ли и черни метали ?
Абе,знам.Но звучи невъзможно.и има разлика между желязо и хром-молибденова стомана все пак((