Shady™ написа:В крайна сметка сметка някой ще отиде ли Събота вечерта или Неделя сутрин ? Очаквам ПМ ако се намери такъв човек...
Ако трябва и 17лв ще дам
screamBoy написа:най-вече ме притесняват разните изкуствени препятствия, скокове дропове дъртове и такива мити алибали ... и като е малко по-стръмно и направо ... примерно на Драгалевци дето има едно трасе с 5-6 скокчета по него тоз 'най-големия' дето всъщност не е по-голям от онази 100 годишната рампа долу, та на него се смущавам здраво ^___^
като понатрупам още увереност ще се видим там 0_"
screamBoy написа:най-вече ме притесняват разните изкуствени препятствия, скокове дропове дъртове и такива мити алибали ... и като е малко по-стръмно и направо ... примерно на Драгалевци дето има едно трасе с 5-6 скокчета по него тоз 'най-големия' дето всъщност не е по-голям от онази 100 годишната рампа долу, та на него се смущавам здраво ^___^
като понатрупам още увереност ще се видим там 0_"
Alien написа:...300, ... Сопот?!
GECKO написа:А и карането беше арно... до момента със сипеите
PtD написа:GECKO написа:А и карането беше арно... до момента със сипеите
Ooo, даСипеите...
GECKO написа:PtD написа:GECKO написа:А и карането беше арно... до момента със сипеите
Ooo, даСипеите...
Хаха така става като не знаеш как се спира на сипеи - с котва
napster написа:Вие да карате ли отивате или да спирате?
napster написа:Вие да карате ли отивате или да спирате?
GECKO написа:napster написа:Вие да карате ли отивате или да спирате?
Хихи, абе ти питай господин Money, дали може да се кара без спирачки на Сопот
napster написа:GECKO написа:napster написа:Вие да карате ли отивате или да спирате?
Хихи, абе ти питай господин Money, дали може да се кара без спирачки на Сопот
Питам господин Money може ли да се кара без спирачки на Сопот
![]()
Sorry за
I need money написа:ИзвиняяЙ дървоboian написа:използвай главата си за спирачка гаратиран ефект
bikerider написа:Ооо, сипеите:hbang:
А code-a с металните накладки просто изби рибата. Досега не съм се пребивал заради РАБОТЕЩА спирачка
bikerider написа:Питай GECKO
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта