ама по възможност по-голям номер, щото дъщеря ми е почти на 6 години и тежи 22кг. До сега съм пробвал да я транспортирам с колелото, като я качвам на врата си на конче, ама тя понякога ми бърка в очите с ръце, докато карам, щото иска да се хване някъде, а аз не и позволявам да ми дърпа ушите. Освен това така ме заболяват раменете. Пробвах и на кормилото, ама и там не става, щото не мога да си гледам километража. На рамката не мога, щото жилата ми минават отгоре и се оказвам без задна спирачка и скорости... Като я пусна да тича след колелото понякога се спъва във въжето, пък като е отред става лошо ако не ми хване спирачката... Багажник нямам и не ща да слагам, щото дрънчи...
Аз английски не разбирам много, ама гледам, има си и гаранция този продукт:
Unconditional Lifetime Guarantee!!!*
*Guaranteed for the life of the baby, or two weeks, whichever comes first. This guarantee does not apply to any product that has been subject to abuse or neglect, off-road cycling, on-road cycling. Void where prohibited, prohibited where void, keep away from children and animals, use only with adequate ventilation. Note: Misuse of this product may lead to death or even serious injury!
Моля ви, помогнете:bawling::bawling::bawling:. Искам чантичкааа-а-а-а-а!