za i protiv malkite evrei4eta(de4ica)

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

za i protiv malkite evrei4eta(de4ica)

Мнениеот MOTuKATA » Пон Сеп 01, 2003 9:29 pm

abe tuka stava vupros ne ob6to za decata ami za tezi ot tqx koito sa S KOLELA.abe namrazix gi o6te predi 2 godini kogato y4ex za nqkakvo klasno.togava na ylicata kara6e nekvo izverg4e s kolelo,no ne kakvo da e ami takova s izreska ot kofi4ka,zaka4eno taka 4e da drunka v spicite.mina okolo 30-40 puti dokato ne mi pisna.izleznax,iz4akax go da mine pak i kogato to go stori go sprqx zex mu 6ibanata izrezka ot kofi4ka i mu kazax da ne minava stoto mi pre4i.vleznax i pak sednax da y4a,kogato ne zvanna nqkoi na zvuneca.izleznax i vidqx debeliq mu piqn ba6ta,koito taka me prebi(da mu eba maikata tyrska debela),4e ne mojax da se qva na kontrolnoto(za koeto bqx y4il 3 dena).
onq den edno se opitva6e da kara bez ruce i razbirase se natrese to4no v men s 20 km. v 4as kato mi izbi banicata ot rukata.
abe ob6to vzeto sega6nite deca sa tolkova typi i prosti 4e nema nakude pove4e.vednuj v parka nekvi se celexa s pavete i nakraq razbixa glavata na edna babi4ka.tva specialno be6e sme6no,no babeto padna na zemqta.
abe nqmam dymi.trebe ili da se izbiqt(bobi tyroto go spomene) ili pone da im se privatizirat kolelata:})::}):
MOTuKATA

Рейтинг: 1700

Мнениеот Jacket » Пон Сеп 01, 2003 10:07 pm

И с колела и без, все са си дразнители, ама кво да правиш... оня ден в борисовата се бях залетял от паметника надолу по пътеката и след скокчето при рибките някакво лапе (момиченце) ме гледаше умно, след това се затича точно към мислената линия по която летях, накрая застана и почна да гледа уплашено. В тоя момент набих спирачките и даже се учудих колко добре спряха... на метър от тъпото лапе. Та тва тъпото същество ме погледа уплащено още две три секунди и като отвори една успа аааааААААААААААААААААааааааааааАААААа... ебаси писъците, ебаси чудото. И там естествено понеже е пълно с народ всички се обърнаха и взеха да ме гледат така едно мръсно, добре че имам поне малко респектиращ вид, та никой, даже предполагаемия баща на лапето не посмя да ми се озъби... само си гледаха мръсно, ама те друго и не знаят като видят колоездач.
Та така... то да е само тоя случай, ми то на ден поне още 10ина подобни ми се случват... особено по рампите стълбите при НДК... абе тия хора кво ги кефи да ходят точно срещу тях и в последния момент да свият по стълбите не знам...
Аватар
Jacket

Рейтинг: 2000

Мнениеот GRaF ZaGuLe » Пон Сеп 01, 2003 11:44 pm

be bii tam i ritai u glavata...gazi prez cherepa posle ako se nalaga se vra6tai..tfa e spasenieto ot malkite maloumni kopelenca. kato doide bashta mu begai i tfa e, pone she znae6 che debilnoto malko evrei4e nqma da kara pove4e tiq sedmici...drugoto 4udesno re6enie e da mu s4upi6 rucete ili krakata, za da ne se ka4i pone o6te polovin godina...:D:B):
GRaF ZaGuLe

Рейтинг: 1200

Мнениеот screamBoy » Вто Сеп 02, 2003 12:12 am

мен по съвсем друг повод ми пречат, и все таман заредя пълнителя в картечницата и се присещам как съм бил съвсем същото лайно, удрям си един-два шамара и се успокоявам. Помислете си кви пички ше станат от тях след време а пък момченцата е те ще са си същите тъпаци само ще смърдят повече ама кво да се прави.
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот MOTuKATA » Вто Сеп 02, 2003 12:30 am

qsene(graf zagule)ti opredeleno obi4a6 malkite deca,dam.
MOTuKATA

Мнениеот uha_rampage » Вто Сеп 02, 2003 12:40 am

Jacket brao be i ti li ska4ash ot tam ;) s kfi amortisiori si?

Motika, kakto kazah i v #mtb - ti si absoluten psihopat ;) kefish ma!

Za Graf Zegule nemam dumi prosto, ve4e sum mu fen ;)

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Мнениеот GRaF ZaGuLe » Вто Сеп 02, 2003 1:02 am

obi4am gi i o6te kak....i ne sam zegule kior4o
ve4e mislq da si smenq kubinkite che tia starite se napukaxa ot tolkova mnogo vriazvane v 4erepite im...i molq iz4istete krafta ot asfalta che mene me marzi :)):}):
GRaF ZaGuLe

Мнениеот Jacket » Вто Сеп 02, 2003 8:15 am

к [quote="uha_rampage"]

Jacket brao be i ti li ska4ash ot tam ;) s kfi amortisiori si?

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
[/quote]

С Chili :))) Ама за там върши перфектна работа :D
Аватар
Jacket

Рейтинг: 2000

Мнениеот MOTuKATA » Вто Сеп 02, 2003 10:41 am

[quote="uha_rampage"]

[/quote]

mersi,ne mislq 4e sam psixopat.prosto malkite evrei4eta draznat adski mnogo ponqkoga.osobeno kato mi izbivat banicata ot rucete.vij sa zaguleto ve4e e psixopat:}):
[quote]и се присещам как съм бил съвсем същото лайно, удрям си един-два шамара и се успокоявам. Помислете си кви пички ше станат от тях след време а пък момченцата е те ще са си същите тъпаци само ще смърдят повече ама кво да се прави.[/quote]

scream i az sam bil laino ama pa 4ak tolko draznitelno:)ama si prav za mom4encata:D
MOTuKATA

Мнениеот bgurov » Вто Сеп 02, 2003 5:14 pm

1)Като ви гледам расъжденията, вие сте по-близо до децата отколкото до възрастните ( цитирам - като учех за класно :))))))
2) Ако ти мразиш децата, щото ти пречат да караш в парка, и теб ще те мразят шофьорите когато караш по улицата
3) Ако ти газиш децата с колелото, очаквай тебе да те газят с кола/камьон ....
4)Когато децата пораснат, ще станат точно какъвто си ти сега ( и това ще е твърде скоро) Ако си за тъп и смрадлив, обърни внимание че има и хора които не са такива
5) Единственото с което съм съгласен е, че и вие и аз и всички сме били такива преди години. Само можеби малко по-задръстени, щото аз например като бях дете, руско колело с 4 скорости беше върха на сладоледа.

И изобщо не мисля че този постинг има място в този сайт ( а където и да били другаде)
Бъдете толерантни, ако искате да са толерантни и към вас.
А че има отвратителни деца съм съгласен, както има и отвратителни младежи/девойки, мъже/жени и старци. Това не е от възрастта а от човека
bgurov

Мнениеот uha_rampage » Вто Сеп 02, 2003 6:35 pm

ama amamamma - na 4oveka sa mu izbili bani4kata bre!
tova e prestuplenie! ;)

zagule i ti li si skinar fe dea ;)

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот GRaF ZaGuLe » Вто Сеп 02, 2003 11:14 pm

bgurov razbiram leko izkufialite ti razsujdenia s vazrasta ti. ako she raziskva6 problema ili she go komentira6 go napravi, ina4e ne e mqstoto v tozi forum da mi obiasniava6 ili natqkva6 na kolko sam godini ili kakaf mi e bil mantaliteta. ako ima6 ne6to da kaje6 prati pismo do prezidenta ili sta4kuvai...ako li puk ne otidi v parka i pokarai malko, nadiavam se che shte ti doide uma v glavata.aide peace!

P.S. rampage ne sam skin
GRaF ZaGuLe

Мнениеот screamBoy » Сря Сеп 03, 2003 3:16 am

bgurov skij sq te naistina (ama naistina) powecheto sa si sywsem normalni i gotinki, obache kato sa takiwa i nito gi nam nito mi se wrat nito mi prechat. Dokato tezi deto postoqnno i nawsqkyde ne samo na men mi izobshto sa basi ekstrowertnite lichnosti mi da, mnogo sa malko takiwa ama samo te kato sa mi na pytq i fakticheski samo takiwa sreshtam !!! Znam si che ima 'dobrichki' i tihichki i deto mirishat priqtno ( a ne kato mene) shtoto kato mina prez nashto uchilishte i wivdam 100tici deca, dokat posle po ploshtadkite sa mnogo po-malko. To i s kuchetata taka. Imame si w kwartala edni hem bezdomni, hem hodqt po nqkolko zaedno deto ako bqha bokluci shtqha da se ssydirat da laqt i t.n. obache tezi sa si sywsem spokojni i da ti e kef da im dadesh hrana dave, nito s kolelo nito pesha gi e strah (t.e. ne me laqt). Dokato ima i nekwi drugi, e zad bloka osobeno edin tochno pomiar deto ne mlykwa nito denem nito noshtem a kato se wyrna sutrin ot rabota mi e tolkowa got prosto da go slusham ... i w takyw moment mrazq WSICHKI kucheta, nezawisimo che znam che samo towa kuche mi e protiwno a drugite 4 koito se motaqt na 50m samo dori bih gi pogalil.
A tuka da spodelq edno nabliudenie: wozete so po trolei !!!
naj-golemite otpadyci se wozqt na tramwaite, tezi po rejsowete sa 50/50, dokato w troleite mnozinstwoto winagi sa priqtni horata, neznam shto.

[url=http://www.freevibe.com/headsup/lowdown_index.shtml][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
Аватар
screamBoy

Мнениеот bgurov » Сря Сеп 03, 2003 9:59 am

Ha tuj!
Znam si az che kojto kara kolelo ne moje da e izrod, ama shto se praite na takiva ne moa da razbera:)
SceemBoy, govorim za decata tuka, a po otnoshenie na kuchetata, mnenieto mi e korenno razlichno. Shtoto decata ne lajat ( ili po men pone nikoe ne e lajalo, nito me e gonilo) a kuchetata proiaviavat agresia kam men, i respektivno i az kam tiah. Obache pak, ne kam vsichki! Tezi koito ne me goniat i az ne zakacham, obache tezi koito me lajat, vednaga zavivam kam tiah (osobeno kato sam s kolata)

Grafe, za vazrastta si prav :( Sas sigurnost i predi 10-15 godini kogato biah na vazrast kato vas niamashe da mi haresa towa koeto ste napisali, no edva li shtiah da reagiram tolkoz ostro.
Prosto w momenta imam sin, i az sam principno krotak chovek ama ako iskash naistina da me izkarash izvan koja, nachina e da obidish nezaslujeno deteto mi.

Ajde sas zdrave!
bgurov

Мнениеот ivo » Сря Сеп 03, 2003 1:16 pm

malko po mlad sym ot bgurov i nqmam deca, no sym napylno syglasen s nego. stiga s tazi agresiq, stiga s tazi omraza. kakwo iskate da nqma viw 4owek po pytq. decata ne mogat da se pazqt sami. trqbwa nie da gi pazim. winagi kogato karam iz parkowe znam 4e move da izleze nqkoe dete na pytq. ne raz4itajte na reakciite na malko dete i star 4owek. te ne mogat da reagirat adekwatno w napregnati situacii. zatowa pazete se, pazete i decata i starite hora!

If I Could Fly Like the King of the Sky!
ivo

Мнениеот MOTuKATA » Сря Сеп 03, 2003 1:42 pm

vijte sega ivo i bgurov,vav vsi4ko tova ima malko ili mnogo maitap,no qvno s vuzrasta vie ne go sva6tate.sujelqvam 4e vi go kazax ama bgurov ko se zubi6 na graf zaguleto:"ako iskash naistina da me izkarash izvan koja, nachina e da obidish nezaslujeno deteto mi.".graf zagule se kazva qsen i mi e ot klasa i sam sigyren 4e nikoga ne e iskal da te izkarva ot koja.noto pak naistina misli tova za 4ypeneto na ryce na malki deca,za tarkaneto na kravta ot obuvkite mu.toi prosto e stra6en maitap4iq.i ako iskate da znaete go pomolix da ne pi6e v tozi forum stoto gore dolu znam v kakvi susloviq ni sxva6tat lafovete i 4erniq xumor(na nas dvamata),no toi ne go znae.tai 4e bgurov tyk nikoi ne e protiv deteto ti ili koeto i da e bilo dete.nali za tova e ob6tiq forum.vidqx 4e nqkoi e napisal za i protiv ku4eta(ili ne6to takova)i az,koito mnogo gi obi4am(i domni i bezdomni),se setix da pitam kvo mislqt za decata posetielite na tozi forum.
no edno ste ti kaja seriozno,naistina mislq 4e 70% ot decata sa glezeni laina,koito zapo4vat da pu6at ot 10,ligavat se,i se otvarqt na vseki.yvajavat samo nekvi tapi sk8-tari,i se opitvat da im podrajavat,koeto vodi do propu6vane na 10 godini.
ivo nikoi ne iska da izmrat decata.kazvam vi o6te vednuj.zad vsi4ko tyk se krie tineijarski humor.nito laket e iskal da zgazi onova dete,nito az ybix onova deto mi izbi banicata,ili drygoto det me blasna,nito screamboy(koito mai ne e teenager de)misli 4e mom4etata ste stanat smradlivci("kato nego"):):)
btw-ivo osven helloween slu6a6 li ne6to po tvardo(metal4e)

are sus zdrave
MOTuKATA

Мнениеот uha_rampage » Сря Сеп 03, 2003 8:11 pm

btw minalta sedmica kakto si vurvq ot edin ugul mi izko4i detence s bi4e i malko se beshe zasvqtkalo, tukmo si viikah:

"sa ako se blusne v men, ako sum jiv shte go po4upq ot boi"

kogato nai-neu4akvano za men pi4a se metna po lice na asfalta za da ne se blusne v men ;) koleloto zamalko da mi dokosne kruka!!! predi da se razbie v edna kola ;)

de da bqha si4ki deca takiva ;)

screamBoy kupi si vuzdushana pu6ka bre man! mnoo e efikastna ;)

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот SMITH » Сря Сеп 03, 2003 10:23 pm

[quote="MOTuKATA"]

abe tuka stava vupros ne ob6to za decata ami za tezi ot tqx koito sa S KOLELA.abe namrazix gi o6te predi 2 godini kogato y4ex za nqkakvo klasno.togava na ylicata kara6e nekvo izverg4e s kolelo,no ne kakvo da e ami takova s izreska ot kofi4ka,zaka4eno taka 4e da drunka v spicite.mina okolo 30-40 puti dokato ne mi pisna.izleznax,iz4akax go da mine pak i kogato to go stori go sprqx zex mu 6ibanata izrezka ot kofi4ka i mu kazax da ne minava stoto mi pre4i.vleznax i pak sednax da y4a,kogato ne zvanna nqkoi na zvuneca.izleznax i vidqx debeliq mu piqn ba6ta,koito taka me prebi(da mu eba maikata tyrska debela),4e ne mojax da se qva na kontrolnoto(za koeto bqx y4il 3 dena).
onq den edno se opitva6e da kara bez ruce i razbirase se natrese to4no v men s 20 km. v 4as kato mi izbi banicata ot rukata.
abe ob6to vzeto sega6nite deca sa tolkova typi i prosti 4e nema nakude pove4e.vednuj v parka nekvi se celexa s pavete i nakraq razbixa glavata na edna babi4ka.tva specialno be6e sme6no,no babeto padna na zemqta.
abe nqmam dymi.trebe ili da se izbiqt(bobi tyroto go spomene) ili pone da im se privatizirat kolelata:})::}):

[/quote]

Bratle ne da im se privatizirat kolelata,a da im se odrejat krakata;)Pisna mi da si turkam gumite zaradi nqkvi de4kovci prepuska6ti prez putq.A da ne govorim 4e skoro se smazah v edno takova i 6tqh da posledvam u4asta ti s ba6ta mu

:}):Why are U still here...go ride......[:0]Hey watch out,a tree-&gt;BaNg&lt;-:xx(:
rip! rip! rip!
Аватар
SMITH

Рейтинг: 1330

Мнениеот Yasen » Сря Сеп 03, 2003 10:24 pm

Basi typata tema, sramota, evala bgurov, nqkoj da pogledne i ot drugata strana.
Ne che dechicata ne sa izrodcheta, ama nqma da rastnat w saksiq.

[b][color=red]Scream Bikes[/color][/b]
http://screambikes.hit.bg
Yasen

Рейтинг: 1235

Мнениеот ivo » Пет Сеп 05, 2003 10:53 am

MOTuKA syglasen sym 4e ulicite bykat s raznu ligawi hlapeta, deto mi pu6at o6te w newrystni godini. ama to si opira do wyzpitanieto. 6tom towa ti prawi lo6o wpe4eatlenie, zna4i 4e roditelite ti sa se sprawili dobre :))
a za muzikata... abe slu6am i malko po twyrdo. edna priqtelka mi se 4udi kak move da ne slu6am burzum i se opitwa da me nakara da 4uq posledniq mu album za6toto bil w drug stil. move i da go 4uq :) opredeleno w ofisa horata imat dosta protiw predpo4itaniqta mi :(

ivo

Мнениеот Rogue » Пет Сеп 05, 2003 3:57 pm

Temata e bezumna.
Koito iska ot vas detemrazcheta (vie ste mnogo gotini pichove be! strashni ste!!) mozhe sled uchilishte da dade volia na zdravoslovnite si fantaziiki kak ritate i razmazvate otvratitelnite zli, debilni i zlovredni deca no zashto pishete tova tuka?!!

zhalko, razvalih si mnenieto za mnogo ot vas sled tezi post-ove.

:?:

What you gonna do? Bleed on me?
The impossible is often the untried...
Rogue

Мнениеот MOTuKATA » Пет Сеп 05, 2003 10:27 pm

[quote="ivo"]

opredeleno w ofisa horata imat dosta protiw predpo4itaniqta mi :(

[/quote]

oVo kofti brat4e.riska na profesiqta:)ama ti predlagam da im tegli6 edna maina i da nadue6 CannibaL CorpsE:})::D
MOTuKATA

Мнениеот screamBoy » Съб Сеп 06, 2003 11:23 pm

e tuka Rogue naprawi izkazwane na mqsto !!
move da posledwame chelniq japonksi opit i da si naprawim maze s chuchela na deca, kucheta, babichki i drugi turisti. W towa maze shte se wliza s whod 1lw za 30min. Na whoda shte ima bezplatni boksowe, wyzdushni pushki (thz uha_rampage) i kubinki. I taka, wlizash, prawish si kefa 30min i posle kato karash po ulicite i planinite si hrisim i gotin chowek :)))
ajde Yasenski ajde da gi obirame tiq nerwaci :)))

[url=http://www.freevibe.com/headsup/lowdown_index.shtml][img]http://free.techno-link.com/screamBoy/Graphics/KnockedOut.gif[/img][/url] &lt;.. [url=http://free.techno-link.com/screamBoy/]<s>Let it</s> [b][color=blue]B[/color][color=red]e[/color][/b][/url] ..&gt;
Аватар
screamBoy

Мнениеот ivo » Пон Сеп 08, 2003 9:06 am

w dobroto staro wreme kogato karah balkan4e si imah problemi s edin tatka, 6toto deteto kato me widq i se stapisa i padna i rewna bez dori da sym go zaka4il. i onq kato dojde i mi hwyrli balkan4eto i mi s4upi zadniq swete6t! stop. sled koeto izqdoh nqkoj 6amar. ama toj ne znae6e 4e viweq na blizo i brat mi w tozi moment ti4a da wikne ba6ta mi. ta w krajna smetka onq si polu4i typkano 6amarite :))

ivo

Мнениеот random » Пон Сеп 08, 2003 11:56 am

Wyh, are stigas be ...
dajte neshto drugo da lafim, te decata sa si deca, i nie sme bili, jiwot i zdrawe moje i nie da imame, kak shte reagirate ako nqkoj wi blysne deteto, pyk dori i ako to e winowno...baah' werno dajte malko po spoking. To ako trqbwa da si tyrsim winowni dajte da se poglednem pyrwo nas si, 100% ot nas karat bez da se syobrazqwame s prawilata po pytishtata, ili pone ne s wsichki , 100% ot nas karame i si umirame zaradi typi shofiori koito mislqt za nas kakto tuk nqkoi za decata(strah me e da si pomislq che nqkoi ot tezi sa ili shte bydat shofiori).
To da obwinish edno dete koeto i da ti se izprechi na pytq pak nqma da e winowno(shtoto e dete, rabotata mu e da igrae, da rita, da kreshti), ta da obwinqwash dete ne e osobeno mydro, baah' pochti me e sram che e powdignat takyw wypros, mi pazete gi lapetata be, to roditelite im sa winowni che ne si gi gledat, ma to kato otidesh da karash w park, otiwash ne da karash kat lud i da ne mojesh da spresh, a otiwash w carstwoto na lapetata, deto horata otiwat da pochiwat a lapetata da igraqt, ako shte karate kato ludi i neshtete da ima lapeta karajte "izwyn gradsko". Smeshno e be hora.

I can fly...so what?
I can fly...so what?
random

Мнениеот Waldemar » Пон Сеп 08, 2003 3:13 pm

Abe ia se zamislete, ziveem v strana s otricatelen prirast na naselenieto i sme na praga na izchezvaneto kato nacia a budestite tatkovci ne ponasiat deca. Triabva da se zamislite stoto ciganite ste stanat mnozinstvo, triabva da si pazim decata.

100% Bill Gates Free
100% Bill Gates Free
Аватар
Waldemar

Рейтинг: 1489

Мнениеот Rogue » Пон Сеп 08, 2003 3:58 pm

Way 2 go pichove!
ostavete decata na detskite im problemi! i bez tova detsvtoto e mnogo kratko, osobeno v nashata strana. mislete kak da im pomognete. ako karat da karat po bezopasno, obiasnete im niakoi neshta kak da se paziat, sus sigurnost ima kakvo da nauchat ot vas. nasilieto porazhda nasilie.

peace in the middle east

What you gonna do? Bleed on me?
The impossible is often the untried...
Rogue

Мнениеот Lubo » Пон Сеп 08, 2003 6:36 pm

Abe az si misleh , 4e tazi tema burzo 6te otmine, ama ne. Kak moje da ste takiva idioti da psuvate decata be, ami vie imate po-malko akul v glavite i ot tqh s tazi razlika 4e te sana po 10 godini. NE zanam vie koito semislite za golemi muje, 4e se izhvurlqte pred decata na kolko godini ste ama sus sigurnost ste po-golemi lainari ot tqh.
NI6TO LI4NO AMA TEMATA E PROST ABSURDNA:(!:
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот ivo » Вто Сеп 09, 2003 3:35 pm

za Waldemar: te ciganite i sega sa mnogzinstwo, ama w sofiq ne si li4i.
za Random: "(shtoto e dete, rabotata mu e da igrae, da rita, da kreshti)" - 4e tq i moqta e takawa we. ne6to iska6 da mi kave6 li? :))
PS pak za random - utre nqma da hodq na rabota i sledobed moga da karam... ti znae6 ko da prai6

ivo

Мнениеот tuba » Вто Сеп 09, 2003 6:11 pm

Abe decata sa dosadni ama vsichki sme bili takiva
az pone i oshte sym si na ykyl
da de e nqma da si zvra kfichka ot
kiselo mlqko da mi traka ama dalech po - golemi
prostotii sym sposoben
A kvo shte kajete za kucheteta i kopelencata deto kopaqt dupki v
parka za da sadqt dyrveta
edin den zaradi edno kuche i edin takyv shtqh da se izkormq na kormiloto ama kvo sega da prebiq vsichki chichki s lopati koito sadqt darveta li ??? che nali te men s lopatite i posle auuuuuu
decata sa bezzashtittni nqmat lopati dai da si go izkarame na tqh i za chichkite s lopatite ???
a onezi deto kradat kapacite na kanalite i tqh li da izbiem
che to shte stane beirut be
tuba

Следваща

Назад към Архив