SX5-грипове(Twist)

SX4-палцови(Trigger)

Ммм. Това не важи ли само при "обратните" обтегачи на Шимано?Предимство на палцовите е движението при отпускане на жилото. Не ти трябва никаква сила за смяната. Леко бутваш палеца и командата си превключва с помощта на опъна от пружината на дерайльора.

Може би всичко е въпрос на свикване.
 Може би всичко е въпрос на свикване.  

) и вярно малко ми беше объркано 1-та седмица защото бях само с балцови до сега, но 1 път не ми се е случвало да превключвам без да съм искал.
  ) и вярно малко ми беше объркано 1-та седмица защото бях само с балцови до сега, но 1 път не ми се е случвало да превключвам без да съм искал. 

mitakaman написа:Иначе доста често се случва и да смениш неволно.

Я пак. Карам с палцови команди SRAM X.7, модел 2005 година. Смяната се извършва само с палеца!Nymphetamine написа:Докато при палцовите (специално за 7-ма серия на Sram определението не е съвсем точно, защото в действие влиза и показалеца) нещата са много по удобни и безопасни. Просто бутваш с палеца и смъкваш, дръпваш с показалеца и качваш, без да променяш ъгъла на китката...

кофтииии... Затова извода е: SRAM SX-5 rulzz (това в кръга на шегата естествено), но според мен това са най-добрите команди в момента на пазара, а и цената им не е лоша
 кофтииии... Затова извода е: SRAM SX-5 rulzz (това в кръга на шегата естествено), но според мен това са най-добрите команди в момента на пазара, а и цената им не е лоша  [/u]
 [/u]
Ozzie написа:Я пак. Карам с палцови команди SRAM X.7, модел 2005 година. Смяната се извършва само с палеца!
 Позабравил съм малко. Моля за извинение...
  Позабравил съм малко. Моля за извинение...  

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта