боби написа:Първо искам да се извиня че пиша чак сега,но имах проблем с нета.Така ще започна с това че минах пътя два пъти-веднъж в неделя и вчера пак.Супер лесен и приятен терен кал има съвсем малко на 2 места (ако може да се нарече кал) но не би трябвало да представлява каквато и да е трудност.За съжаление успяхме да минем маршрута само до Бистрица до Бояна не успяхме да отидем.Така,колкото до пътя до Бистрица има на едно място едно дърво което в същност е още в началото при Жезница,така де това дърво представлява паднал бор през пътеката,но хората са се погрижили и са му счупили клоните,минава се безпроблемно,само е препоръчително да си наведете малко главата.Нататък следват на няколко места стеснения на пътя (предполагам познавата пътеката и това ви е ясно но все пак споменавам) където може да мине само един байк и ще се наложи да минавате един след друг.В неделя имаше хора - повечето са разбрани,поздравявате се и ви правят път но пък има и такива каквито аз срещнах - две огромни слузести същества които не си правят труда поне малко да ти направят пъткакто и да е до Бистрица ЛИПСВАТ 4 МОСТЧЕТА,КЪДЕТО СЕ НАЛАГА СЛИЗАНЕ ОТ БАЙКА мисля че ги е отнесла водата,опитах се да ги сложа на местата им,но бяха много тежки и не успях има и едно счупено мостче общо взето е това ако няма много хора както беше вчера маршрута се взима много бързо.Колкото до гумите предполагам тази,която те е сбъркала с Максиса е била задната ми гума-Deestone.Това беше от мен поздрави на всички
Reactor написа:боби написа:Първо искам да се извиня че пиша чак сега,но имах проблем с нета.Така ще започна с това че минах пътя два пъти-веднъж в неделя и вчера пак.Супер лесен и приятен терен кал има съвсем малко на 2 места (ако може да се нарече кал) но не би трябвало да представлява каквато и да е трудност.За съжаление успяхме да минем маршрута само до Бистрица до Бояна не успяхме да отидем.Така,колкото до пътя до Бистрица има на едно място едно дърво което в същност е още в началото при Жезница,така де това дърво представлява паднал бор през пътеката,но хората са се погрижили и са му счупили клоните,минава се безпроблемно,само е препоръчително да си наведете малко главата.Нататък следват на няколко места стеснения на пътя (предполагам познавата пътеката и това ви е ясно но все пак споменавам) където може да мине само един байк и ще се наложи да минавате един след друг.В неделя имаше хора - повечето са разбрани,поздравявате се и ви правят път но пък има и такива каквито аз срещнах - две огромни слузести същества които не си правят труда поне малко да ти направят пъткакто и да е до Бистрица ЛИПСВАТ 4 МОСТЧЕТА,КЪДЕТО СЕ НАЛАГА СЛИЗАНЕ ОТ БАЙКА мисля че ги е отнесла водата,опитах се да ги сложа на местата им,но бяха много тежки и не успях има и едно счупено мостче общо взето е това ако няма много хора както беше вчера маршрута се взима много бързо.Колкото до гумите предполагам тази,която те е сбъркала с Максиса е била задната ми гума-Deestone.Това беше от мен поздрави на всички
Благодарности за изчерпателната информация.Ама да знаете,че хора ще има и част от тях може да са пехотинците от старта в 12 през ноща,но каквото и да става - ЩЕ СЕ СПРАВИМ!!!
ACID BURN написа:Reactor написа:боби написа:Първо искам да се извиня че пиша чак сега,но имах проблем с нета.Така ще започна с това че минах пътя два пъти-веднъж в неделя и вчера пак.Супер лесен и приятен терен кал има съвсем малко на 2 места (ако може да се нарече кал) но не би трябвало да представлява каквато и да е трудност.За съжаление успяхме да минем маршрута само до Бистрица до Бояна не успяхме да отидем.Така,колкото до пътя до Бистрица има на едно място едно дърво което в същност е още в началото при Жезница,така де това дърво представлява паднал бор през пътеката,но хората са се погрижили и са му счупили клоните,минава се безпроблемно,само е препоръчително да си наведете малко главата.Нататък следват на няколко места стеснения на пътя (предполагам познавата пътеката и това ви е ясно но все пак споменавам) където може да мине само един байк и ще се наложи да минавате един след друг.В неделя имаше хора - повечето са разбрани,поздравявате се и ви правят път но пък има и такива каквито аз срещнах - две огромни слузести същества които не си правят труда поне малко да ти направят пъткакто и да е до Бистрица ЛИПСВАТ 4 МОСТЧЕТА,КЪДЕТО СЕ НАЛАГА СЛИЗАНЕ ОТ БАЙКА мисля че ги е отнесла водата,опитах се да ги сложа на местата им,но бяха много тежки и не успях има и едно счупено мостче общо взето е това ако няма много хора както беше вчера маршрута се взима много бързо.Колкото до гумите предполагам тази,която те е сбъркала с Максиса е била задната ми гума-Deestone.Това беше от мен поздрави на всички
Благодарности за изчерпателната информация.Ама да знаете,че хора ще има и част от тях може да са пехотинците от старта в 12 през ноща,но каквото и да става - ЩЕ СЕ СПРАВИМ!!!
Кви пехотинци?Пешеходци може би
HepBeH_XaMcTep написа:ммм
Пешеходците обикновенно ги настигам около язовир Студена.
Stuny написа:HepBeH_XaMcTep написа:ммм
Пешеходците обикновенно ги настигам около язовир Студена.
Хм , аз пък настигнах един точно преди финала ?!?
боби написа:Общо взето има някой доста неприятни пешеходци.На мен ми се случи точно на едно стеснение на пътя накакъв мъж с Mp3-ойка и въобще не се усети че карам зад него и така в продължение на няколко минути се тормозих ама после го изпреварих ... гадна работа с тия пешеходци
vlassadar написа:За миналата година така и не видях резултати. Има ли ги някъде или знае ли някой поне първите 5-10 души??
ДО УТРЕ!!!!!
Persenk написа:Получи се много добра обиколка.
Поздравления за отлично организираното мероприятие![]()
Благодарности на Митето и Роската за добрата компания и техническа поддръжка!Момчета, за всяка гума имате по една бира
HepBeH_XaMcTep написа:Persenk написа:Получи се много добра обиколка.
Поздравления за отлично организираното мероприятие![]()
Благодарности на Митето и Роската за добрата компания и техническа поддръжка!Момчета, за всяка гума имате по една бира
Колко гуми успяхте да спукате общо?
Поне 3 пъти ви минавах, докато някой правежше упражнения за предмишници
4getcredo написа:Бирите ги докарахме до 7Савко дължи общо 5 от тях
![]()
Хамстер, това дето постоянно ни задминаваше за малко да ни докара да самоубийствоама накрая ти избягахме
Благодарности на Емо и Пацо дето ни светнаха за оная кръчма в Боснек... бирата от бунара наистина беше студена
bdz43r написа::bawling:Сега как ме е яд, че се пребих миналата Събота (или може би е оправдание).
Нищо ми няма, но достатъчно, за да не мога да си сгъвам крака нормално.
HepBeH_XaMcTep написа:
Кво правите бре, момци!?!?!?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта