Harka написа:@EmZo:
Да ти кажа каква рамка да си купиш ли?
Ами предложи, ако имаш нещо впредвид.
HepBeH_XaMcTep написа:хм....
комбинацията от RAM АМ и вилка с пружина и еластомер някакси не ми се връзва... хич даже.....
п.с. обмислял ли си един Пайк на въздух?
Аз, защо съм останал с впечатлението, че цокито не е пружина-еластомер?
За пайка ти казах, че принципно съм навит, този 1см ход ще го преживея, но май се оказа трудно да си намеря главина за 20 ос за 36 дубки и 6 болта да не говорим, че не съм сигурен дали ми е необходима голяма ос, още повече че сегашната ми главина е почти нова и съм доволен от нея. Още не съм го решил окончателно.
Какво конретно не ви харесва във вилката (Цоки АМ) (като изключим религиозните нагласи), спрямо РС сПайк?
jivkonik написа:Така и така се чупиш от работа по морето, поработи тоя сезон и събери парици. Есенно - зимно време ще ти падне шапката как 500 - 600 доларови вилки модел 2007 ще станат 250 - 300 долара по щатските онлайн магазини.
Това също ще го обмисля, въпреки че не ми се чака до есента, но да колелото няма много да го карам цяло лято. Иначе имам няколко човека в щатите, които се прибират есента и мога да ги използвам ако им се мъкне вилка

SpoileR написа:Ми...да си дам и аз мнението:
Първо взимаш рамка, после вилка, после заден шок, после спирачки.
Благодаря, но спирачки, главини и заден амортисьор си имам вече.
Едит: Мисля, че за момента тавана на вилка + рамка е около 1600, защото имам и други разходи - семестриални такси, ала бала + това есента ще са ми необходими някакви налични седства докъто се установя и си намеря работа.