едно рязко движение и готово....нито има звук, нито нищо, а гумата спада моментално

Alpina написа:В темата има много смисъл
Harka написа:Въпрос към по-знаещите: с какво най-лесно/чисто/бързо се пукат автомобилни гуми? Заради телената оплетка предполагам, че с шило е най-лесно, но пък дупката от шило лесно може да се залепи...За съжаление книгата, в която имаше снимка на такъв инструмент, ползван от специалните служби, не е при мен. Ще се радвам ако някой ме светне по въпроса.
Благодаря предварително.
axelmax написа:абе що не ги спукаш пред човека или направо не му кажещ това ,което искаш в очите
GECKO написа:...Тук е момента, да се отбележат и евентуалните косвени жертви - веднъж на път ако поспадне гумата може да си го отнесат и джантите
Grash написа:GECKO написа:...Тук е момента, да се отбележат и евентуалните косвени жертви - веднъж на път ако поспадне гумата може да си го отнесат и джантите
Само да не стане косвена жертва да е някой невинен на пътяМисля, че по разумното, ако може да се нарече така, е да се среже гумата така, че да не може да се подкара автомобила, преди да се смени.
bikerider написа:axelmax написа:абе що не ги спукаш пред човека или направо не му кажещ това ,което искаш в очите
Ами сигурно щото е опитал, господин съдия
axelmax написа:bikerider написа:axelmax написа:абе що не ги спукаш пред човека или направо не му кажещ това ,което искаш в очите
Ами сигурно щото е опитал, господин съдия
излагаш се с необективността си,от лично не съм го очаквал да стигнеш до там
постоянно пиеше,как не трябв ло дас е дават съвети опасни за здраветио и да не се правят глупости
тука кисилини ,други ножове,абе вие наред ли сте
ЛАЙНАРКА ДАНО ТИ СТРОШАТ РЕБРАТА
Или пък две кофи нитроцелулозна боя върху колата. Преди няколко години бяха залели Вектрата (сив металик комби) на някакъв зъботехник със зелено електрик и оранжево. Имах късмета да го видя наживо. Беше многоNovemberCharlie написа:Киселина за акумулатор върху боята?
axelmax написа:...
Harka написа:по-специално did.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта