IZDIRVANIA SE NAMERI

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот hlebarka » Вто Юли 06, 2004 10:11 pm

кво мърмориш бе бате колелото ти от сащ е дошло
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Рейтинг: 2000

Мнениеот Cveti » Вто Юли 06, 2004 10:27 pm

[quote="ivan"]

Разбирам засиления интерес да разберете кой съм и от къде съм.
Но все пак трябва да се вземе в предвид следното. Двамата главни герой на станция Бай Кръстьо (и особенно тоя дето по4на да ми троши колелото) му е съвсем ясно че ще бъде потрошен. и затова искат предварително да разберат кой съм и разчитат на "предателство" от страна на байкърите. все пак има два варианта да се свия и да не направа нищо, и те ще ни се качат на главите, или плешивия да почувства комфорта да те обслужват други за хранене, тоалетна и др. защото ще е малко със счупени китки. все пак съм снисходителен първо уговарях да му счупят колената, но се оказа че те нямат 100% възтановяване. все пак аз не искам да става инвалид. просто да се сеща че на байкър байка не се пипа. Е аз поне лесно ще разбера кой ме топи. Но така се проваля или силно се затруднява организирането на респектиращата акцийка. Аз не искам да го сплашвам и празни приказки да приказваме. просто тоя не трябва да е повече на станцията. Ако не бяха виновни защо си свалиха табелите с имената?
тук боя не е само отмъщение а поскоро с профилакти4на цел. ЗАТОВА ТЕ ИСКАТ ДА ЗНАЯТ КОЙ СЪМ. АМИ АЗ СЪМ ТОЯ ДЕТО МУ КИПНАХА ЛАЙНАТА. СПОКОЙНО БАЙКЪРИ НЯМА ДА ГО РЕСПЕКТИРАТ НА ЛИФТЕНАТА СТАНЦИЯ. А ПРЕД ДОМА МУ. ИЗОБЩО НЯМА ДА МОЖЕ ДА ОБВИНИ БАЙКЪР.
[/quote]

Е след като се запознах с това излияние,всякакво съчувствие към теб като към невинна жертва на лифтаджиите изчезна.
May the force be with you.
Cveti

Рейтинг: 1700

Мнениеот Deimos » Вто Юли 06, 2004 10:32 pm

Иване (с колелото за 8 бона), както виждам, вече доста се е изписало и от теб и от останалите. Въздържам се от коментар по написаното до момента, [b]дори[/b] по последния ти пост.

Имам само две неразкриващи самоличността ти питания. Едното - не ми стана много ясно, защо си му подавал точно пък 3лв? В смисъл... не е като да даваш 5 и да чакаш ресто. Три лева, както и да ги гледам, са поне две банкноти/монети. Т.е., не си чакал ресто за тях. Та защо 3? Ще кажеш "това пък какво общо има". Интересно ми е просто.

И другото нещо - защо поне не ни покажеш снимка на "сма4каното место от удара" на рамката ти? Да има поне нещо [b]реално[/b] от твоя страна. Щото, извинявай, но до момента има само някакви [b]празни приказки[/b], които дори не се опитваш да докажеш.
А пък от друга страна, бях на мястото минути след инцидента (с AgentOrange) и имах възможността да говоря очи в очи с "дебелия и плешив", при това - [b]напълно трезвен[/b], лифтаджия. Видях реакциите и държанието му, чух обяснението му за ситуацията. И, поне на този етап, съм по-скленен да вярвам на неговата версия, отколкото на твоята.
mtb stratiev com
Deimos

Рейтинг: 1200

Мнениеот velco » Вто Юли 06, 2004 10:46 pm

[quote="Cveti"]
Е след като се запознах с това излияние,всякакво съчувствие към теб като към невинна жертва на лифтаджиите изчезна.
[/quote]

Споко, човека си приказва.
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Мнениеот MAN6 » Вто Юли 06, 2004 10:53 pm

абе зле сте всичките :)
кво продължавате да го дъвчете тоя въпрос все дно някой от вас ще направи нещо
:)
бъллгари юнаци сме всичките
тва е рамбо-държавата нащо
всеки е рамбо, терминатор
лудница е
всички са бойци, побойници лудница си е...
пък в интернет още повече хахаххаа верно ми е смешно :) а на вас? :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Windstream » Вто Юли 06, 2004 10:59 pm

[quote="Cveti"]

[/quote]

Абсолютно! Иване с байка за 8 бона (вече не си ми адаш, такива като теб са срам за името :xx(:), първоначално бих те подкрепил защото и аз съм изпадал в подобни ситуации, ама ти прекали - като си такъв голям герой що не се разправи с лифтаджията още на място? Явно не осъзнаваш че времето за ответна реакция е изтекло още в момента в който си звъннал на ченгетата... С тия ти заплахи будиш само презрение, поне моето :censored: Всъщност сега като се замисля май точно един нисък и плешив работник от втора станция ми спря лифта :bowdown: при първото ми качване тъй като видя че не се бях закрепил добре... не знам да ли е същия, но като чета постовете на Агента и Деймос съм склонен да мисля че е той... което пък някак си не ми се връзва с твоята версия на случилото се. Тъй че ще извиняваш, но с такова поведение тук съчуствие (или каквото там търсиш) едва ли ще намериш :}):

Ааа, да, що наистина не пуснеш малко снимки на смачканата рамка? Поне нещо да имаш в твоя подкрепа, че досега което го изприказва май все е въздух под налягане.
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот mitko22 » Сря Юли 07, 2004 12:06 am

;););)
hi. kvo se kosite. mojto kolelo ne e 4ak tolkova skupo za okolo 1200lv. no eno taxi kato me zaka4i leko, onja go zasipah ot psuvni. i oste ne sym opravil bojata. estestveno 4e kato njakoj ti povredi koleloto ste si mu besen. E toja IVAN e bih kazal tvurde kraen, no vse pak kato znam kak sum sabiral pari za koleloto i kolko sum mu treperil makar i samo 1200lv. Ebasi ste go utrepam onia rabotnik na lifta ako mi bese posegnal na koleloto. :(!::(!:
trudno mi e da povjarvam 4e edin edinstven koloezda4 e sko4il na sumati narod na stancijata na bay krusto. onia kakvi sa ohraneni i nedodialani seliani. toja trebva da e lud. nali stjaha da go prebijat vednaga. sam 4ovek srestu 7-8 rabotnici. az ne sum imal problem s tjah no puk i ne sum se ka4val po nagore s lifta. "IVANE" :nono::nono:po poleka , i se opitaj da se uspokois, s nervi njama da stane.
mitko22

Мнениеот PtD » Сря Юли 07, 2004 12:29 am

:offtopic:

Един съвет от мен - не чупете това, което не можете да поправите, и не взимайте това, което не можете да дадете. Тъпкано се връща :uhh:

Който има уши да слуша, нека слуша...
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот sergej » Сря Юли 07, 2004 12:29 am

:xx(::xx(:
mnogo si tup be IVANE. :argue: da ne mislis 4e ni puka dali sa ti s4upili baika ili ne. vajnotoe seir da se gleda. i ne o4akvaj podkrepa zastoto ako znam koj si i im kaja na "liftajiite" sigurno ste me puskat bezplatno pone za godina.:banana::banana::banana::banana: a kakvo ste pravis ne e mjasto tuk da go spodelias. Az purvi ste izkaram izgoda ot tova. :popcorn::pimp:
I poneje ijavno si s skupi4ko kolelo ne o4akvaj sa4uvstvie ot nas s kolelata za po 1500 lv.:crazy::crazy::crazy:
sergej

Мнениеот MOD » Сря Юли 07, 2004 12:38 am

Много изпростя темата ... ivan - това, което си надраскал е безумие ... не е това начина за разрешаване на спор или конфликти ...
Абе, направо ми иде да и сложа ключ ... според мен повечето хора вече си съставиха мнение за инцидента ... какво мислите? Тук вече само простотии почват да се пишат ...
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот Windstream » Сря Юли 07, 2004 12:39 am

@sergej
Ако на теб не ти пука че на някой колега са му потрошили байка може пък на другите да им пука... интересно ми е дали ако (не дай си боже) някой ти свие твоя байк ти ще пуснеш обява тук :P Въпроса обаче не е в това кой какво е трошил, а ЗАЩО го е трошил - това вярвам живо интересува всички ползващи или имащи намерение да ползват лифта на Драгалевци. Изказването ти за цената на байка му също е по-добре да бъде от първо лице единствено число :}):
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот mrPesh » Сря Юли 07, 2004 1:46 am

@Ivane:disagree:

С това "ОКО ЗА ОКО,ЗЪБ ЗА ЗЪБ",или може би "ПСУВНЯ ЗА ПСУВНЯ,РАМКА ЗА КИТКИ" дето крещи от всеки твой пост никой на този свят не е живял щастливо.
Твоето ми прилича на неизживяни МУТРЕНСКИ години:(!:
Нямаш си представа само дето си ги мислиш тези побоища колко си товариш душичката,недай си Боже да се осъществят.

Абе той като взе да псува лифтаджията,ти що не му се усмихна?:angel:
ДА ЗНАЕш: С ЛОшО САМО ВРЕМЕННО МОЖЕ ДА УСПЕЕш.
:peace::peace::peace:
Аватар
mrPesh

Рейтинг: 1336

Мнениеот ivan » Сря Юли 07, 2004 2:41 am

Vsi4ki ste pravi 4e s losho ne stava i ne trjabva. vuprosa e kakvo drugo ni ostana. da im prostja 4e si izlivat gneva vurhu men li zaradi drugi. ili 4e ve4e mi e podbita trubata na ramkata. stoto im bilo nervno togaz. naj dobre za bulgarina e da mu bruknes v joba, togava naj boli. ama az nemoga da im brukna v joba. a i kakvo da vzemes ot tija. Osnovnata diskusija kojato razvalnuva vsi4ki e li4nia interes ot polzvaneto na lifta. a ne dali imat pravo ako iskat da ti ska4at ako i ti im otvurnes na psuvnite.

sujaljavam 4e se vkliu4ih v diskusiata no be zaradi edinstveno napisanite gluposti po moj adres ot AGENTORANG. v posledstvie razbrah 4e ne se interesuvat horata ot slu4iloto se a samo ot tjahnata si izgoda. e tova beshe. ste produljavam da hvurliam po edno oko na foruma. i ne spirajte da vurtite pedalite. a puk za dogodina majebi daj boje ste si imam ramka NIKOLAJ i ste me poznaete lesno. 4ao. JAKO PO SKLONA DOKAT SVURSHI NAKLONA:^::^::^:
ivan

Мнениеот Cveti » Сря Юли 07, 2004 8:22 am

MOD,удряй ключа!;)
Cveti

Мнениеот Dani » Сря Юли 07, 2004 8:42 am

Мдааааа.............
Леко се прокрадва едно неприятно чувство чувство в мен.
Като зачитам от поста оставам с впечтлението, че всеки иска да ползва лифт, ако може без пари, без значение от качеството на услугата.
И когато тази аванта е под заплаха, се прибягва до .."наведена главица - сабя не я сече"... демек ако сте мили с въпро[color=red]З[/color]ните господа те едва-ли-не ще благоволят да ви разрешат да се качите на лифта.
Добре че съм от Пловдив и нямаме лифтове наоколо:D:D:D
I'd like mornings better if they started later!
Dani

Мнениеот Admin » Сря Юли 07, 2004 9:22 am

Според мен няма нужда от заключване на темата. Негативният тон идва на първо място от неприятната случка - аз поне мисля, че разговорът си е направо културен като имам предвид, че от самото начало е натоварен с много отрицателни емиции от всички страни.

Иване, ти сам си стигнал до извода, че с лошо няма да оправиш нещата - защо ти е тогава да използваш лошото. Още повече - както казваш, лифтаджията няма да разбере, че му е дошло от байкъри и защо му е дошло - следователно няма да си извади и никакви поуки и остава единствено страданието, което ще му причиниш и което, не дай Боже, може да ти се върне и на теб под някаква форма.

Успокой се, не се занимавай с глупости. Ако всичко е така, както си го описал, те разбирам, но не бих действал така. По-умният отстъпва, нали знаеш :peace: Всъщност, по-умният не е задължително да отстъпи, а просто да действа по-умно и елегантно от простака - вместо да му трошиш кокалите, пробвай да се оплачеш където трябва (доколкото разбрах си го направил) - по този начин можеш наистина да промениш нещо. :agree:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот tuba » Сря Юли 07, 2004 9:35 am

Ами ето какво мисля аз
Тези изявления "аз ще пратя да ти счупят краката"
съм ги чувал в 3-ти клас и рядко са друго освен
празни заплахи. Признавам има наистина
такива хора които за някаква вещ (каквато и да е)
биха счупили на някои краката но те според мен са
най презряната и долна част от човечеството самото
съществане на която е просто излишо.
А този които решава проблемите си като прати други
хора а той самия се скрие в къщи на топло се нарича
СТРАХЛИВЕЦ
tuba

Мнениеот did » Сря Юли 07, 2004 10:14 am

Уффф!

Просто не мога да си представя че хора с подобна нагласа тръгват да се качват в планината. Аз пък си мислех, че там е мястото, където всички се поздравяват, дори и да не се познават. Мислех си, че точно голямата вероятност да изпаднеш в беда в планината карат хората да си помагат във всякакви ситуации... Мислех си, че ходим горе точно за да се разтоварим. Мислех си, че когато човек е високо в боровата гора и има очи да я гледа, нищо не е в състояние да го ядоса. Мислех си, че лифтовете са част от планината, а не от градския транспорт. Мислех си.... Вече не знам какво да мисля!

Що така бе, хора! Какви са тия приказки за отмъщение? Като счупиш някоя глава това ще ти оправи ли рамката, ще подобри ли отношението на лифтаджиите към велосипедистите, ... А?

НЕ!

Тогава, [b][color=red]ЗАЩО[/color][/b]? За да изпиташ за кратко заблуждаващото чувство на удовлетворение след такова отмъщение??? Никому не пожелавам да живее с такъв товар!

Въобще не е важно кой е прав, кой колко лева е приготвил, кой какво си е мислел и защо не си е платил, кой е страхливец. Истината в такива случаи винаги има поне две страни. Всъщност, истина няма, има версии, основани на лошо наспиване, кофти предварителна нагласа, нерви, неприятно стечение на обстоятелствата... Повтарянето 100 пъти на една версия може и да я направи истина в твоите си уши, може и някой друг да повярва, но това не е решение на проблема, нито пък начин да изкараш натрупаната емоционална чернилка след такъв инцидент.

Хайде да я даваме по спокойно, а, по-дзен;)!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот rujiru » Сря Юли 07, 2004 10:20 am

Да подържам иван за саморазправата [ но не и да праща някой да му върши черната работа ! - единствено сам човек може да се саморазправя и единствено ако е прав ! ]

Аз лично ако ми бяха удряли или ритали колелото също бих теглил един приличен пердах на въпросния чичко собственоръчно изчаквайки го пред дома му ! :(!: - но не и да пращам някой да го бие !

Че може с дипломация - МОЖЕ но дипломацията си има граници и ако отсрещния е краен защо ДА НЕ СИ КРАЕН И ТИ ???

със мен лично няколко пъти са се държали тъпо на този лифт и даже единия път не казах нищо а просто си слезнах надолу с колелото като леко ми тупаше сърцето от ярост и го виждах чичкото как ако още малко да се беше правил на "оборотен" как ще го набия !

Иначе за симеоновския наистина там е много по добре ;), даже ми се е случвало да ми кажат - аиде взимаи билета нема да го късам да се спуснеш още един-два пъти ! :)
rujiru

Мнениеот MOD » Сря Юли 07, 2004 10:28 am

По принцип винаги по-умния отстъпва ...:beer::D:D:D
Да, знам че понякога е трудно, но се постига ... пък и повечето като видят че отсреща няма реакция и подобно отношение се успокояват и те самите ...
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот Dani » Сря Юли 07, 2004 1:45 pm

[quote="rujiru"]

Че може с дипломация - МОЖЕ но дипломацията си има граници и ако отсрещния е краен защо ДА НЕ СИ КРАЕН И ТИ ???

[/quote]

Че може с дипломация, може!
Проблема е само един!
Става бавно!
Я му мацни два шамара и ще видиш колко бързо се опавят нещата!
Ако имаш нерви и време - бъди дипломатичен.....:})::})::}):
I'd like mornings better if they started later!
Dani

Мнениеот Bokovizam1 » Сря Юли 07, 2004 2:18 pm

Абе жие немате ли си друга работа, а само се 4удите как да саздажате интриги?!
Шибани Американски стил интриги и ясно изявени комплексарство...
Bokovizam1

Мнениеот Bokovizam1 » Сря Юли 07, 2004 2:22 pm

...И пишете на КИРИЛИЦА, да му е*а майката!
все пак сме в България

[color=red][b] Редактирано от МОД [/b][/color]
Bokovizam1

Мнениеот axelmax » Сря Юли 07, 2004 9:19 pm

;););)охххххх ,яко ми е писнало все некои такава техкар4ета,които катерат хора на витоша и тем подобни ,мен са мзаплашли и кво нищо ,щото знаят че аз там карам цели автобуси бе жии с кои си мислите че съм аз ,дори имам разписание които иска нещо да ми каже нещо на жапреки да си казва да го слагам в списука:liplick::rofl::rofl::rofl::rofl:;) които се прават на маже като зад тях има хора ,ако си толкова пич ,отиваш със хората си ,и им кайжи да те пазат от онея които ще засщитат него и се оправи със него и готово това неозна4а да се биете ,а за щетите иам си съд ,дори да не работи как требе ,или се опла4и на шефовете

абе аз кво ти давам акъл аз немога да се оправа във такива ситуации ,па ще ти давам съвети я си прави квото исках ,ксам си носиш последствията

R E L A X
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот qwerty » Съб Юли 10, 2004 10:20 pm

само не разбрах откога 3лв е качването с драгалефския лифт аз давам 60ст. понякога максимум лефче
az sum nai-golemiq tapak vuv foruma!!!
qwerty

Мнениеот uha_rampage » Нед Юли 11, 2004 1:07 am

Е ти явно си специален:evil::finger:
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Мнениеот MAN6 » Нед Юли 11, 2004 9:57 am

pedalche koga she kupim podaryk na fatmaca? are che sled malko se ka4wam gore i she izharcha parite!!! :D
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот uha_rampage » Нед Юли 11, 2004 1:15 pm

Виж си Ай Си Куту бре гейзер:hbang2::santa:
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Юли 11, 2004 6:55 pm

Ама сте шантави и двамата:thumb:Айде и на мен да кажете,че и аз участвам за подарЪка.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Предишна

Назад към Архив