MAN6 написа:открийте силата на шлемника...
PtD написа:@bikerider аууу, мурсалският чай е егаси противния
На мен ми харесва.PtD написа:@bikerider аууу, мурсалският чай е егаси противния
bikerider написа:Щото не си ходил над Триград и Жребово да си набереш, да си го пуснеш в канчето на примуса, да си сложиш лъжичка медец. Чаша мурсалски чай вечер е голям кеф
bikerider написа:Тоя дето го продават по магазините (култивирания) наистина е по-гаден, но също е хубав - на мен ми действа много добре на сърцето (не че имам проблеми), също и на либидото
На мен ми действа инверсно на гастроентералния тракт
Ъъъъ, не прекаляваш ли малко с експериментите?mih написа:м-м, мурсалският чай е номер едно, особено ако е изстуден и с малко лимон![]()
добре, че майка ми ми попълва редовно запасите.![]()
иначе в последния й колет й имаше и гинко, пчелен клей, екстракти от родиола, левзея, китайски лимонник и др :-)
фен съм и на женшена, и на зеления чай; черен пия много рядко. почитател съм на чайовете и обичам да откривам нови такива (@Rancid, тоя рейши звучи многообещаващо, да видим как ще подейства на моята алергия)
в момента пия и ленено масло и ментат (което няма нищо общо с ментата)
за мускулни контузии ползвам лекарство с екстракт от отрова на усойница![]()
и се лекувам с хомеопатия
bikerider написа:Помня ли вече... Жребево/Жребово, след него Кестен и после заставата...
ква мащерка расте по ливадите майкооуууу
Аз ако съм на тебе и Триградското ждрело с бетон ще запълняTOYAGA написа:bikerider написа:Помня ли вече... Жребево/Жребово, след него Кестен и после заставата...
ква мащерка расте по ливадите майкооуууу
Бе преди Кестен е ЖребЕво. А тия ливади дето ги споменаваш аз лично мисля да ги бетонирам още догодина. С Джелезобетон на три ката - ако не верваш, питай PtD!![]()
![]()
TOYAGA написа:С Джелезобетон на три ката - ако не верваш, питай PtD!![]()
![]()
TOYAGA написа:Бе преди Кестен е ЖребЕво. А тия ливади дето ги споменаваш аз лично мисля да ги бетонирам още догодина. С Джелезобетон на три ката - ако не верваш, питай PtD!![]()
![]()
NovemberCharlie написа:Джуркано кисело мляко с копър, сол, чесън и зехтин. Кърти мифки, охлажда, засища
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта