Alien написа:Тук.
Nymphetamine написа:Дано двете трети от форума, които не могат да пишат грамотно и правят елементарни грешки, да се сетят да погледнат тук...
lanzz написа:Nymphetamine написа:Дано двете трети от форума, които не могат да пишат грамотно и правят елементарни грешки, да се сетят да погледнат тук...
моите наблюдения са, че огромна част от неграмотните хора изпитват някаква странна гордост от неграмотността си, и често срещани реакции са "6те си пи6а както си изкам" или "бе разбираж какво съм написал, какво като съм згрешил нещо", така че шанса бруталните примери за неграмотност да се развълнуват от тази статия малко клони към 0.
NovemberCharlie написа:Липсва "лоШче"!
NovemberCharlie написа:Липсва "лоШче"!
Sopot racer написа:kapitango написа:Може да спретнем една класацийка за участниците с най- много правописни грешки. На първо време без да включваме пунктоационните.
Първото място според мен трябва да го заеме "faktori dh" или по-познат като боко винкела
Nymphetamine написа:Sopot racer написа:kapitango написа:Може да спретнем една класацийка за участниците с най- много правописни грешки. На първо време без да включваме пунктоационните.
Първото място според мен трябва да го заеме "faktori dh" или по-познат като боко винкела
А включвайки и пунктуацията, май ти ще си номер едно.
lanzz написа:моите наблюдения са, че огромна част от неграмотните хора изпитват някаква странна гордост от неграмотността си, и често срещани реакции са "6те си пи6а както си изкам" или "бе разбираж какво съм написал, какво като съм згрешил нещо", така че шанса бруталните примери за неграмотност да се развълнуват от тази статия малко клони към 0.
bikerider написа:
@КапитанПланета: не ти вярвам:D
bluskanie написа:смисъл, се дави ли?
PtD написа:Напоследък много ме дразни, че хората не знаят разликата между
отдавам
и
удавам
did написа:на PtD руският език му се удава (удаэтся).
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта